چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
آش گوجه فرنگی
ابتدا برنج را که یک شب قبل بدون نمک خیس کنید سپس با دست آن را ماساژ دهید و در قابلمه مورد نظر ریخته و به همراه سبزی خرد شده همینطور لوبیا را ( از قبل آن را بپزید) وآب گوجه فرنگی و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید سپس نعناع خشک ر اروی آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید .دقت کنید این آش هر چه تند تر باشد خوشمزه تر است .بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است سپس بعد از اینکه آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعناع داغ فراوان بریزید .(خانم قاجار)
نوع مقدار
تره و جعفری خرد شده ۱ کیلو
لوبیا چیتی ۲ پیمانه
آب گوجه فرنگی ۱ لیتر
آب ۱ لیتر
آب غوره ۱ پیمانه
نعناع خشک ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ پیمانه
فلفل ۱ قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۲ پیمانه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان لایحه بودجه 1403
سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا چین دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات
مسعود اسکویی سریال تلویزیون فضای مجازی دفاع مقدس سعید آقاخانی سینمای ایران سینما موسیقی تئاتر کتاب نون خ
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
اینستاگرام اپل ویروس تبلیغات گوگل ناسا آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت خواب کبد چرب چاقی