چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

آش گوجه فرنگی


ابتدا برنج را که یک شب قبل بدون نمک خیس کنید سپس با دست آن را ماساژ دهید و در قابلمه مورد نظر ریخته و به همراه سبزی خرد شده همینطور لوبیا را ( از قبل آن را بپزید) وآب گوجه فرنگی و بگذارید …

ابتدا برنج را که یک شب قبل بدون نمک خیس کنید سپس با دست آن را ماساژ دهید و در قابلمه مورد نظر ریخته و به همراه سبزی خرد شده همینطور لوبیا را ( از قبل آن را بپزید) وآب گوجه فرنگی و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید سپس نعناع خشک ر اروی آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید .دقت کنید این آش هر چه تند تر باشد خوشمزه تر است .بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است سپس بعد از اینکه آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعناع داغ فراوان بریزید .(خانم قاجار)

نوع مقدار

تره و جعفری خرد شده ۱ کیلو

لوبیا چیتی ۲ پیمانه

آب گوجه فرنگی ۱ لیتر

آب ۱ لیتر

آب غوره ۱ پیمانه

نعناع خشک ۱۰۰ گرم

پیاز داغ ۱ پیمانه

فلفل ۱ قاشق مربا خوری

نمک به میزان لازم

زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری

برنج ۲ پیمانه



همچنین مشاهده کنید