چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی ژامبون، تخم مرغ و پنیر چدار


پیراشکی ژامبون، تخم مرغ و پنیر چدار

پیراشکی ژامبون، تخم مرغ و پنیر چدار حتما خوشمزه س. امتحان کنید، اگه خوشمزه نبود با ما تماس بگیرید!!

مواد لازم پیراشکی ژامبون،:

۱ ورق خمیر پیتزای آماده

۳ عدد تخم مرغ، پخته شده به صورت خاگینه

۶ اسلایس ژامبون

۳ اسلایس پنیر چدار

۱ عدد تخم مرغ + ۱ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه پیراشکی ژامبون،:

1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-خمیر پیتزا را به ۶ مستطیل یک اندازه برش دهید. سه عدد از آن ها را درون سینی فر بگذارید.

3- روی خمیرها یک اسلایس پنیر چدار، یک عدد تخم مرغ خاگینه شده و ۲ ورق ژامبون قرار دهید.

4- یک لایه خمیر روی مواد گذاشته و با استفاده از چنگال، دو لایه خمیر را به یکدیگر وصل کنید.

5-همین کار را با بقیه مواد و خمیرها تکرار کنید.

6- درون یک پیاله کوچک، تخم مرغ و آب را هم مخلوط کرده و با قلم موی آشپزی روی سطح پیراشکی ها بمالید.

7-آن ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.