چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
پیراشکی ژامبون، تخم مرغ و پنیر چدار
مواد لازم پیراشکی ژامبون،:
۱ ورق خمیر پیتزای آماده
۳ عدد تخم مرغ، پخته شده به صورت خاگینه
۶ اسلایس ژامبون
۳ اسلایس پنیر چدار
۱ عدد تخم مرغ + ۱ قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه پیراشکی ژامبون،:
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-خمیر پیتزا را به ۶ مستطیل یک اندازه برش دهید. سه عدد از آن ها را درون سینی فر بگذارید.
3- روی خمیرها یک اسلایس پنیر چدار، یک عدد تخم مرغ خاگینه شده و ۲ ورق ژامبون قرار دهید.
4- یک لایه خمیر روی مواد گذاشته و با استفاده از چنگال، دو لایه خمیر را به یکدیگر وصل کنید.
5-همین کار را با بقیه مواد و خمیرها تکرار کنید.
6- درون یک پیاله کوچک، تخم مرغ و آب را هم مخلوط کرده و با قلم موی آشپزی روی سطح پیراشکی ها بمالید.
7-آن ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران حسین امیرعبداللهیان بالگرد
آیت الله رئیسی فرودگاه مهرآباد هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران بارش باران آموزش و پرورش شورای شهر تهران تهران هلال احمر سیل
قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو یارانه بورس دلار قیمت طلا سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان رسانه ملی شعر لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان جنگ غزه ترکیه آمریکا ولادیمیر پوتین چین عربستان
پرسپولیس استقلال مهدی قایدی فوتبال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر مغز افسردگی طول عمر سلامت روان مغز انسان شادی