دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
سماق
سماق برای نخستین بار در مدیترانه، جنوب ایتالیا و بخش هایی از خاورمیانه خصوصاً ایران کشت شده است.
از این ادویه به دلیل ترش و قابض بودن آن در پخت غذاهای عربی استفاده زیادی می شود.
عموماً این ماده به جای لیموترش برای ترش کردن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و اگر در ظرف در بسته و دور از نور قرار داده شود، می توان از آن تا مدت ها نگهداری کرد.
این ادویه بیشتر در کشورهای عربی، ترکیه، خاورمیانه و خصوصاً لبنان مورد استفاده قرار می گیرد.
این ادویه قبل از بریان کردن گوشت و گاهی مرغ و یا ماهی روی آنها مالیده شده و سپس آنها را کباب می کنند. از عصاره سماق در تهیه سس سالاد استفاده می شود.
علاوه بر این به همراه کباب، از ترکیب ماست با سماق استفاده می شود.
ترکیبی از سماق و آویشن نیز در تهیه پنیر خامه ای که از ماست تهیه می شود، مورد استفاده قرار می گیرد.
سماق ادرارآور و در کاهش تب مؤثر است. در خاورمیانه از نوشیدنی ترش سماق برای درمان دل پیچه استفاده می شود.
[نیما روایی]
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد سقوط بالگرد شهادت شهادت ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم
هلال احمر تهران سردار رادان هواشناسی پلیس سانحه بالگرد رئیسی سیل سلامت آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
یارانه بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو مالیات قیمت سکه
سینما هنرمندان تلویزیون شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موسیقی سینمای ایران لیلا حاتمی نمایشگاه کتاب زری خوشکام علی حاتمی کتاب
قرآن دانش بنیان تجهیزات پزشکی
روسیه رژیم صهیونیستی سوریه اتحادیه اروپا ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس چین
فوتبال پرسپولیس استقلال ابراهیم رییسی لیگ برتر انگلیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تراکتور بازی بارسلونا
سامسونگ هوش مصنوعی فناوری تبلیغات موبایل اپل اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
رژیم غذایی سرطان استرس آلزایمر سازمان غذا و دارو کاهش وزن افسردگی مغز انسان