سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
بهترین ادویه های ترکیبی و بهترین کاربردشان
ادویه در صنعت غذای همه کشورهای دنیا وجود دارد. هر کشوری با هر فرهنگ و شرایط آبوهوایی خاص خود، ادویه های متفاوتی دارد. کشورهایی همچون مراکش، تایلند یا هند جزو کشورهایی هستند که بیشترین ادویه ها را در غذاهای روزمره خود استفاده می کنند.
با آشنایی با انواع ادویه ها و دانستن این که در چه غذاهایی چه طعم هایی به بهتر شدن آن کمک می کنند، می توانید خوشطعم ترین خوراکی ها را برای عزیزان خود تهیه کنید. به جای اینکه چندین نوع مختلف ادویه در خانه خود داشته باشید و تقریبا هرگز هم از آنها استفاده نکنید، دو یا سه نوع ترکیبی تهیه کنید و در آشپزی خود از آنها بهره بگیرید.
● پودر کاری تایلندی
پودر کاری چهار نوع متفاوت دارد. بیشتر آنها از ترکیب پودر گشنیز خشک، زردچوبه، زیره سبز و فلفل چیلی تهیه می شوند. اما مواد داخل کاری به کشوری که در آنجا تهیه شده بستگی دارد. به نظر ما بهترین پودر کاری برای کشور تایلند است.
● گارام ماسالا
احتمالا می دانید که گارام ماسالا، ادویه هندی است و در غذاهای هندی استفاده بسیاری دارد. ترکیب استاندارد این ادویه شامل پودر هل، فلفل، زیره سبز، دارچین، میخک و جوزهندی است. همه این ادویه ها طعم قوی دارند و در کنار هم ترکیبی از همه مزهها را تشکیل می دهند.
● تاندوری ماسالا
از دیگر ادویه های ترکیبی هندی که اتفاقا طعم قوی نیز دارد باید به تاندوری ماسالا اشاره کرد. این ادویه عموما به رنگ نارنجی روشن است. دلیل این رنگ نیز وجود پودر پاپریکا، زردچوبه، فلفل چیلی قرمز و ادویه های دیگر است.
● پودر کلمبو
یکی دیگر از پودرهای کاری مناسب برای آشپزی ملل به ادویه جزایر فرانسوی هندغربی تعلق دارد. این ادویه از ترکیب پودر گشنیز خشک، دانه های فلفل، شنبلیله و زردچوبه تشکیل شده است.
● چهار ادویه
ادویه Quatre ?pices که در لغت به معنای ?چهار ادویه? است، در اصل از ۵ نوع ادویه تشکیل شده است. محتویات آن شامل فلفل سفید، جوزهندی، میخک کامل، دارچین و پودر زنجبیل است.
● بربره
این ادویه برای کشور اتیوپی است و از فلفل چیلی قرمز، زنجبیل بوداده، پودر هل، سیر، شنبلیله و پودر دارچین تشکیل شده است.
● Za?atar
اگر این ادویه را در خانه خود نداشته باشید، سرتان کلاه می رود. این ادویه ترکیبات جالبی دارد و در بسیاری از غذاها قابل استفاده است. za?atar از ترکیب سبزیجات خشک و معطر، کنجد، سماق و نمک تشکیل شده است. درصد ترکیب این مواد با هم فرق دارد و به همین دلیل برخی از آنها تند و خوشایند و برخی دیگر طعم کمتری دارند. این ادویه ترش را می توانید به همه چیز از سالاد گرفته تا گوشت و برنج و حتی ذرت بوداده اضافه کنید.
● ادویه ۵ رنگ
همان طور که از نام این ادویه مشخص است از ۵ ادویه مختلف تشکیل شده است: رازیانه ستاره ای، میخک، دارچین، فلفل سیشوان و دانه های رازیانه. از این ادویه می توانید برای گوشت یا میگو استفاده کنید.
● نمک استوقدوس
در خانه برای آشپزی بهتر باید انواع نمک ها را داشته باشید. همان طور که از روغن زیتون برای تهیه دونات شکلاتی استفاده نمی شود، از یک نمک ثابت هم برای همه غذاها نباید استفاده کرد. ترکیب نمک و استوقودوس بسیار خوب است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات بانک مرکزی
تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه سینما موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی ناسا اینستاگرام خودرو برقی اپل تسلا تبلیغات فناوری ماه همراه اول آیفون گوگل
داروخانه دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان بارداری هندوانه