چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کتلت ترد ذرت
مواد لازم:
ذرت آب پز و له شده: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
سیب زمینی آب پز و له شده: ۲عدد
پنیر رنده شده: ۲قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده: ۲عدد
پودر فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
پودر زیره: یک قاشق مرباخوری
نمک: به میزان کافی
گشنیز تازه خرد شده: ۲قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
خرده نان: نصف پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
کره را در ماهیتابه گرم کنید. ذرت له شده، نمک و شیر را به آن اضافه کنید و بپزید تا شیر کاملا جذب ذرت شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
سیب زمینی له شده، فلفل سیاه، فلفل سبز، پنیر، برگ گشنیز و پودر زیره را به آن اضافه کنید. مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم شود(می توانید مواد را چرخ کنید.) از این مواد ۱۲-۱۰ عدد کتلت مستطیل شکل درست کنید و به مدت ۱۵دقیقه در یخچال قرار دهید.
روغن را داغ کنید.
آرد، آرد ذرت و نمک را مخلوط کنید. خرده نان را روی سینی پخش کنید.
کتلت ها را یکی یکی ابتدا در مایه آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
کتلت را با سس دلخواه سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست