یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ سرد خیار


سوپ سرد خیار

● طرز تهیه:
خیار را پوست کنید، دانه های داخل آن را در بیاورید و پس از خرد کردن در دستگاه غذاساز بریزید. کرفس و جعفری خرد شده، شوید، انگور، فلفل، ماست، ۲ برش نان، سرکه و ۱۰۰ میلی …

طرز تهیه:

خیار را پوست کنید، دانه های داخل آن را در بیاورید و پس از خرد کردن در دستگاه غذاساز بریزید. کرفس و جعفری خرد شده، شوید، انگور، فلفل، ماست، ۲ برش نان، سرکه و ۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون را نیز به آن اضافه و مخلوط کنید تا صاف و یک دست شود. مخلوط به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در این فاصله سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس ۲۰۰ گرم نان را به تکه های کوچک در بیاورید و به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. نمک به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. به هنگام سرو، نان تفت داده را روی سوپ خیار بریزید و سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

خیار:

۲ عدد درشت

کرفس:

۴ دانه با برگ

شوید:

یک مشت

انگور سبز:

۱۰۰ گرم

فلفل سبز:

۲ عدد

ماست چکیده پرچرب:

۲۵۰ میلی لیتر

نان فانتزی:

۲ برش ضخیم

سرکه سفید:

۲ قاشق مرباخوری

نان فانتزی خشک:

۲۰۰ گرم

روغن زیتون:

۱۰۰ میلی لیتر

سیر:

۳ حبه

نمک:

به مقدار لازم