شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
فواید مصرف سوپ در ماه رمضان
سوپ، از جمله غذاهای سنتی است که در اغلب موارد برای سفره افطار ماه مبارک تدارک دیده می شود. سوپ که انواع و طعم های مختلفی دارد، نه تنها خوشمزه است بلکه خواص متعددی نیز دارد که در این مطلب به نقل از «Ramazan» به آن می پردازیم.
افطار کردن با سوپ، مایعات از دست رفته در طول روز را جایگزین می کند.
سلامت سیستم گوارشی را برای غذاهای دیگر آماده می کند.
منبع عالی ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است که مصرف آن به ویژه در ماه مبارک مناسب است.
با شروع افطار با سوپ، معده گرم می شود و مانع از نفخ یا ناراحتی معده می شود.
سوپ غنی از آب است از این رو با مصرف آن، آب کافی به سلول های بدن می رسد.
سوپ سبزیجات غنی از فیبر است، به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کندو نفخ و یبوست را کاهش می دهد.
با ایجاد سیری، باعث می شود میزان کمتری از غذای اصلی مصرف کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست