چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
سبزیهای دشمن سرطان را بشناسیم
هیچ غذای واحدی نمیتواند خطر سرطان را در ما کاهش دهد اما ترکیب صحیح غذاها و بسیاری ز میوهها و سبزیها میتواند در پیشگیری از سرطان بسیار موثر باشند.
مبارزه با سرطان با رنگها!
میوهها و سبزیها سرشار از موادمغذی ضدسرطان هستند و هر چه رنگ آنها متنوعتر باشد حاوی مواد مغذی بیشتری هستند. این غذاها میتوانند به کاهش خطر سرطان کمک کنند و تاثیر آنها با حفظ تعادل وزن افراد دو برابر میشود.خطر سرطانهایی مثل کولون (روده بزرگ)، مری و کلیهها با مصرف میوه و سبزیجات رنگی کاهش چشمگیری پیدا میکند. سعی کنید روزانه حداقل ۵ وعده میوه و سبزی بخورید.
گوجهفرنگی ضدسرطان
گوجهفرنگی به علت داشتن لیکوپتین یعنی ماده رنگی که رنگ قرمز آن را تشکیل میدهد، سبزی مفید و ضدسرطان محسوب میشود. مطالعات زیادی ارتباط بین خوردن گوجهفرنگی و کاهش خطر سرطانهای متعددی از جمله پروستات را نشان داده است. این مطالعات همچنین نشان میدهد محصولات حاوی گوجهفرنگی فرآوری شده نظیر آب گوجهفرنگی، سسها و پاستا اثر ضدسرطانی گوجهفرنگی را افزایش میدهد.
انگور و سرطان
انگور و آبانگور، مخصوصا انگور بنفش و انگور قرمز حاوی مادهای به نام رسوراتول است. این ماده آنتیاکسیدان بسیار قوی و ضدالتهاب است. در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده که انگور از آسیبهایی که سرطان سلولها را افزایش میدهد جلوگیری میکند.اما مدارکی دال بر این وجود ندارد که خوردن انگور و آب آن میتواند سرطان را درمان کند یا از آن جلوگیری کند.
لوبیاها
لوبیاها موادغذایی مفیدی هستند که شاید کمتر کسی از آن باخبر باشد. شاید تعجب کنید که لوبیاها میتوانند دشمنان سرطان به حساب بیایند. لوبیاها حاوی فیتوکمیکالهایی هستند که سلولهای بدن را در مقابل آسیبهای سرطانی محافظت میکند. در آزمایشگاه این مواد رشد تومورها را کاهش داده و از رها شدن مواد سرطانزا در اطراف سلولهای بدن جلوگیری کردهاند.
خانواده کلم
خانواده کلمها از جمله کلم بروکلی، کلمپیچ و کلم قمری، کلم بروسل، به صوبت بخارپز و خام در سالاد تاثیر مهمی در محافظت بدن علیه سرطانهایی چون کولون، پستان، ریه و دهانه رحم دارد.
ضدسرطانی به نام چای
اگر چه هنوز مدارک کاملا واضح نیست، چای، مخصوصا چای سبز ضدسرطان قوی محسوب میشود. در آزمایشگاه مطالعات حاکی است که چای سبز پیشرفت سرطان کولون، کبد، پستان و پروستات را در بدن کند میکند یا از وجود آن پیشگیری میکند. چای سبز هم اثرات مناسبی در بافتهای ریوی و پوست دارد. چای سبز همچنین با کاهش خطر سرطان مثانه، معده و لوزالمعده همراه است.
سبزیجات برگسبز
سبزیجات برگسبز تیره مثل کاهو، اسفناج نه تنها سرشار از فیبر، فولات و کاروتینویید است میتواند مانع از سرطان دهان، حنجره، لوزالمعده، ریه، پوست و معده شود.
اگر از سرطان میترسید، توت بخورید
توتفرنگی، توت سفید، قرهقات و سایر توتها دارای فیتوکمیکالهایی هستند که به نام اسیدالاژیک خوانده میشوند. قدرت آنتیاکسیدانها برای مبارزه با سرطان بسیار زیاد است. آنتیاکسیدانهای موجود در توت میتوانند مواد سرطانزا را سرکوب کرده و رشد سلولهای سرطانی را متوقف کنند.
منبع: webmd
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون مایکروسافت گوگل باتری ناسا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون