سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

لوبیا سبز برای مبتلایان به میگرن مفید است


لوبیا سبز برای مبتلایان به میگرن مفید است

لوبیا سبز در سراسر دنیا کشت می شود و در تمام طول سال قابل دسترسی است. کشور چین و سپس اندونزی، ترکیه و هند بزرگ ترین تولید کننده این گیاه هستند. در مقایسه با انواع لوبیاهای خشک، …

لوبیا سبز در سراسر دنیا کشت می شود و در تمام طول سال قابل دسترسی است. کشور چین و سپس اندونزی، ترکیه و هند بزرگ ترین تولید کننده این گیاه هستند. در مقایسه با انواع لوبیاهای خشک، لوبیا سبز پروتئین کمتری دارد اما از فیبر و ماده مغذی بیشتری برخوردار است.

در زمان پخت، مقدار ویتامین C لوبیا سبز کاهش می یابد. بهترین راه پخت این گیاه به منظور حفظ ویتامین C موجود در آن پخت با بخار است. در این مطلب از ehow به چند خاصیت این گیاه اشاره شده است که خواندن آن می تواند مفید باشد.

نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که لوبیا سبز حملات میگرن را کاهش می دهد.

لوبیا سبز منبع عالی منگنز، ویتامین های K و C ، فیبر غذایی، پتاسیم، آهن، فولات، ویتامین A، کلسیم، پروتئین ، منیزیم، ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین و مس است.

برای سلامت استخوان ها مفید است و از پوکی استخوان پیش گیری می کند.

ادرار آور است، جریان ادرار را تحریک و سموم را از بدن دفع می کند.

پودر لوبیا را روی زخم پوستی پرچرک و خون بپاشید تا خارش آن تسکین پیدا کند و به خشک شدن پوست کمک کند.

مصرف آن به بدن کمک می کند تا میزان رادیکال های آزاد کاهش پیدا کند و در نتیجه مانع اکسیده شدن کلسترول و ایجاد انسداد در رگ ها شود.

لوبیا سبزبرای سلامت قلب مفید است.

میزان بالای فیبر موجود در آن در کاهش فشار خون موثر است.

ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن خطر بروز سرطان روده را کاهش می دهد.

خاصیت ضدالتهابی آن برای بیماران مبتلا به آسم، التهاب استخوان و مفصل و آرتریت روماتوئید مفید است.

آهن موجود در آن منبع انرژی مفیدی برای زنان در دوران قاعدگی و بارداری است.

مصرف منظم آن به تقویت سیستم ایمنی بدن ارتباط داده شده است.