یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

دسر بادرنگ


دسر بادرنگ

● مواد لازم:
▪ بادرنگ (مانند پرتقال کمی سفت تر) ۱ پیمانه پر
▪ پرتقال پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
▪ نارنگی پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
▪ کیوی ۱ …

مواد لازم:

بادرنگ (مانند پرتقال کمی سفت تر) ۱ پیمانه پر

پرتقال پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر

نارنگی پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر

کیوی ۱ پیمانه پر

سیب قرمز (پوست کنده) ۱ پیمانه

خلال پسته و بادام از هر کدام ۲/۱ پیمانه

بادام کوهی ۴/۱ پیمانه

خامه فرم گرفته (خامه ۲۰۰ گرم ـ شکر ۱۰۰ گرم) ۲۵۰ گرم

عرق بهارنارنج ـ بیدمشک ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

بادرنگ، پرتقال و نارنگی را کاملاً پوست کنده و دانه­دانه کرده و هر قاچ را از نیمه تقسیم می­کنیم و در کاسه­ای ریخته، کیویها را مربع مربع خرد می­کنیم. کیویها بایدکمی سفت باشد. سیبها را قاچ کرده و تمیز می­شوئیم و با پوست بصورت مربع مربع قا کرده و داخل مواد می­کنیم. همه مواد را که ریختیم، خامه فرم گرفته وخلالهای بادام، پسته و بادام کوهی را مخلوط کرده و با اضافه کردن به بقیه مواد در یخچال قرار می­دهیم بعد از یکساعت می­توانیم استفاده کنیم. هنگام استفاده ۲ قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج روی آن می­دهیم.



همچنین مشاهده کنید