یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
دسر بادرنگ
مواد لازم:
بادرنگ (مانند پرتقال کمی سفت تر) ۱ پیمانه پر
پرتقال پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
نارنگی پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
کیوی ۱ پیمانه پر
سیب قرمز (پوست کنده) ۱ پیمانه
خلال پسته و بادام از هر کدام ۲/۱ پیمانه
بادام کوهی ۴/۱ پیمانه
خامه فرم گرفته (خامه ۲۰۰ گرم ـ شکر ۱۰۰ گرم) ۲۵۰ گرم
عرق بهارنارنج ـ بیدمشک ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادرنگ، پرتقال و نارنگی را کاملاً پوست کنده و دانهدانه کرده و هر قاچ را از نیمه تقسیم میکنیم و در کاسهای ریخته، کیویها را مربع مربع خرد میکنیم. کیویها بایدکمی سفت باشد. سیبها را قاچ کرده و تمیز میشوئیم و با پوست بصورت مربع مربع قا کرده و داخل مواد میکنیم. همه مواد را که ریختیم، خامه فرم گرفته وخلالهای بادام، پسته و بادام کوهی را مخلوط کرده و با اضافه کردن به بقیه مواد در یخچال قرار میدهیم بعد از یکساعت میتوانیم استفاده کنیم. هنگام استفاده ۲ قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج روی آن میدهیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شهرداری تهران پلیس دستگیری سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو ارز
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زنان تلویزیون سریال حشاشین سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان نخبگان
خواب بارداری دندانپزشکی مالاریا هندوانه