جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

امنیت روانی در زندگی


امنیت روانی در زندگی

می خواهیم بدانیم کسانی که احساس امنیت روانی دارند چه ویژگی‌های دارند وکسانی که احساس امنیت روانی ندارند چه ویژگی های دارند.
الف - اشخاصی که احساس امنیت روانی دارند : این اشخاص …

می خواهیم بدانیم کسانی که احساس امنیت روانی دارند چه ویژگی‌های دارند وکسانی که احساس امنیت روانی ندارند چه ویژگی های دارند.

الف - اشخاصی که احساس امنیت روانی دارند : این اشخاص خود را پذیرفته اند یعنی خود را قبول دارند به خودشان اعتماد دارند وبه دیگران هم اعتماد می کنند. آنان مسئولیت رفتار خود را می پذیرند ودیگران را مقصر نمی دانند.

مثبت فکر می کنند وبه توانایی ها یا ناتوانی های خود آگاهی دارند .خودشان تصمیم می گیرند و خود رهبرمستقل وخلاق هستند.

اراده قوی تری دارند وبه وسیله نیروی درونی هدایت می شوند. احساس آرامش دارند واحساس خود ارزشمندی می کنند .

این احساس امنیت در رسیدن به هدف های زندگی آنان را یاری می کند و مشکلات زندگی را با پشتکار وهمت مرتفع می کنند .

ب- ویژگی های افرادی که احساس ناامنی روانی می کنند.

این افراد بهانه گیری می کنند، خطاهای خود را نمی پذیرند وآنها را به عهده ی دیگران می اندازند. اعتماد به نفس خیلی کمی دارند و در پذیرش خود مشکل دارند.

به اطرافیان اعتماد ندارند و با دیگران ارتباط حاکی از اعتماد برقرار نمی کنند .

همواره به دنبال تایید این وآن هستند. دیگران را و به خصوص دنیا را عامل ناکامی و شکست خود می دانند. این افراد متکی و وابسته به دیگران هستند.

مشارکت دادن ایشان در کارها، مسؤلیت دادن به آنها و انجام کارها با همکاری اطرافیان،کار را به بخش های کوچک تقسیم کردن وجزء به جزء انجام دادن کار موجب می شود تا کار به نظراین اشخاص بزرگ و دشوار نیاید . تشویق اطرافیان کمک می کند تا به تدریج اعتماد به نفس این افرادبیشتر شود.

اسد اسدی آسیابدری