یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

خورش رنگین کمان


● مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه
کرفس خلال شده:۱ پیمانه
هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه
فلفل دلمه خلال شده:۲/۱ پیمانه
قارچ ورقه شده :۱ پیمانه
ذرت پخته شده :۲/۱ پیمانه
پیاز …

مواد لازم:

گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه

کرفس خلال شده:۱ پیمانه

هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه

فلفل دلمه خلال شده:۲/۱ پیمانه

قارچ ورقه شده :۱ پیمانه

ذرت پخته شده :۲/۱ پیمانه

پیاز سرخ شده:۱ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :۲/۱ پیمانه

کره : ۱ قاشق غذا خوری

سویا سس : مقداری

طرز تهیه :

روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه‌ای را کمی تفت داده‌، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.

این غذا فقط باتفت دادن پخته می‌شود.

از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می‌توان استفاده کرد‌، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.

a.m