سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
خورشت سیب سرخ
مواد اولیه
گوشت ماهیچه یا مغز ران:
۵۰۰ گرم
سیب سفید یا قرمز متوسط:
هفت عدد
پیاز سرخ شده:
سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن:
۱۰۰ گرم
آبلیمو:
نصف استکان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر:
به میزان لازم
رب گوجهفرنگی:
نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید.
دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.
سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند.
سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود.
خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شورای شهر تهران شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران شهادت رئیس جمهور تلویزیون سینما لیلا حاتمی داریوش ارجمند آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی سریال جشنواره کن
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه ترکیه فلسطین امیرعبداللهیان آمریکا اسرائیل غزه چین حماس ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی لیورپول منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل اپل سامسونگ تبلیغات آیفون طبیعت موبایل ناسا تلفن همراه
سلامت سرطان سزارین قهوه خواب آلزایمر رژیم غذایی کاهش وزن طول عمر مغز انسان افسردگی فشار خون