جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
دمپختک ماهی

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفرههای سحر و افطار قرار میگیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعملهاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایدههای متنوعی را برای اجرا در دسترستان قرار خواهد داد.
دمپختک ماهی یکی از غذاهای بومی استان بوشهر است که از این غذا در وعده سحر استفاده میشود.
مواد لازم
دو پیمانه برنج
نیم کیلو ماهی سنگسر یا حلوای سیاه
دو عدد پیاز
پنج حبه سیر
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری تمرهندی
طرز تهیه
پیاز را همراه کمی روغن تفت داده و به آن سیر و ادویه اضافه کنید. سبزی خرد شده را به دیگر مواد افزوده و کمی تفت دهید. تمرهندی را در سه لیوان آب حل کرده و سپس آن را الک کنید و به همراه ماهی خرد شده درون قابلمه ریخته و اجازه دهید همراه دیگر مواد ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد. سپس ماهی را از بقیه مواد جدا کرده و برنج را به آن بیفزایید. این بار فرصت دهید تا برنج با دیگر مواد بپزد و پس از پخت برنج ماهیها را به غذا اضافه کنید. دمپختک ماهی پس از ۱۵ دقیقه پخت آماده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست