چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

دمپختک ماهی


دمپختک ماهی

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعمل‌هاعلاوه بر …

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.

این دستورالعمل‌هاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایده‌های متنوعی را برای اجرا در دسترس‌تان قرار خواهد داد.

دمپختک ماهی یکی از غذاهای بومی استان بوشهر است که از این غذا در وعده سحر استفاده می‌شود.

مواد لازم

دو پیمانه برنج

نیم کیلو ماهی سنگ‌سر یا حلوای سیاه

دو عدد پیاز

پنج حبه سیر

نمک، فلفل‌، ادویه به میزان لازم

یک قاشق غذاخوری تمرهندی

طرز تهیه

پیاز را همراه کمی روغن تفت داده و به آن سیر و ادویه اضافه کنید. سبزی خرد شده را به دیگر مواد افزوده و کمی تفت دهید. تمرهندی را در سه لیوان آب حل کرده و سپس آن را الک کنید و به همراه ماهی خرد شده درون قابلمه ریخته و اجازه دهید همراه دیگر مواد ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد. سپس ماهی را از بقیه مواد جدا کرده و برنج را به آن بیفزایید. این بار فرصت دهید تا برنج با دیگر مواد بپزد و پس از پخت برنج ماهی‌ها را به غذا اضافه کنید. دمپختک ماهی پس از ۱۵ دقیقه پخت آماده است.