چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
حلیم بادمجان
مهمترین خاصیتی که بادمجان دارد این است که میتوانید آن را در فریزر نگه دارید و این به معنای این است که هر وقت که فرصت کنید میتوانید با بادمجان یک غذای خوشمزه درست کنید.حلیم بادمجان مناسب روزهای سرد پاییزی است چون حالت سوپ مانند دارد و بسیار لذیذ است میتوانید از آن به عنوان پیشغذا هم استفاده کنید.
مواد لازم:
برنج یک پیمانه
گوشت نیم کیلو
بادمجان ۵/۱ کیلو
پیازداغ و نعناع به میزان دلخواه
کشک نیم کیلو
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برنج را با آب و کمی نمک میپزیم به حدی که وا برود. گوشت (ترجیحاً گوشت گردن) را هم میپزیم. بعد بادمجانها را سرخ کرده و کمی میپزیم و بعد برنج و بادمجانها را با هم کوبیده تا به خورد هم برود. سپس گوشت را افزوده و دوباره میکوبیم و در آخر کشک را افزوده و حدود نیم ساعت میگذاریم با حرارت ملایم بپزد بعد هم با پیاز و نعناع داغ تزئین میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست