جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
خانوما از امروز بیسکویت و کیک نخورید
دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بیسکویت و کیک بهطور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم را افزایش میدهد. دانشمندان معتقدند، شکر زیادی که در این خوراکیها به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود.
در مرحله اول، وارد شدن مقادیر زیاد شکر به بدن باعث افزایش ترشح هورمون انسولینمیشود. این هورمون باعث تحریک رشد سلولها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار میدهد.
از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش میدهد که این عامل هم در رشد هورمونهای سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که ۲ یا ۳بار در هفته بیسکویت میخورند با احتمال ۳۳ درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردی بیش از ۳ بار در هفته از این خوراکیها استفاده کند این خطر تا ۴۲ درصد هم افزایش پیدا میکند.
به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانوادهها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود گنجاندهاند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آنها به همراه دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست