دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
رول دارچینی | طرز تهیه رول دارچینی یا نان رول دارچینی
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک چهارم پیمانه
آب یا شیر یک لیوان
روغن مایع یا کره 30 گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک یک قاشق مرباخوری
آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد (حدود 400 گرم)
مواد میانی:
شکر یک دوم پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
گردو 50 گرم خیلی ریز خرد شده
جوز هندی رنده شده یک چهارم قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رومال:
زردهٔ تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
خمیر مایه را با یک قاشق مرباخوری شکر و آب ولرم عمل بیاورید. به این ترتیب که شکر را داخل آب ولرم حل کرده و دمای آن را با انگشت کوچک خود امتحان کنید. خمیر مایه را روی سطح آب بپاشید و یک دور هم بزنید تا تمام ذرات خمیر مایه مرطوب شود. این ظرف را کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. تمام مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کرده و با چنگال یا مفتول هم بزنید تا یک دست شوند. خمیر مایه عمل آمده را به مواد افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و ورز دهید تا یک دست و نرم شده و چسبندگی آن کاملا گرفته شود ولی در عین حال نرم و لطیف بماند. خمیر را در ظرفی با گنجایش کافی که داخل آن یک قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته اید بگذارید و خمیر را یک دور در آن بگردانید تا تمام سطح خمیر چرب شود. روی خمیر رابا دستمال نخی تمیزی پوشانده و استراحت دهید تا خمیر عمل آمده و حجم آن دو برابر شود (یک تا یک ونیم ساعت). برای تهیه مواد میانی تمام مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از اتمام زمان استراحت، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل مستطیل به ضخامت 3 تا 4 میلی متر باز کنید. روی خمیر را با قلم مو آب مالیده و مواد میانی را روی خمیر به فاصله دو سانتی متر از یک لبهٔ خمیر پخش کنید. با کف دست روی مواد میانی فشار دهید تا کاملا به سطح خمیر بچسبد. از یک سمت خمیر شروع به رول کردن نمایید. لبهٔ خالی خمیر را با قلم مو مرطوب کرده و رول را محکم کنید.
رولت آماده را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار داده و حلقه کنید. دو انتهای خمیر را کمی مرطوب کرده و به هم بچسبانید. به وسیله قیچی برش هایی به فاصله 2 سانت یا بیشتر روی حلقه ایجاد کنید طوری که از قسمت داخلی حلقه به هم متصل بمانند. بعد از کامل شدن برش ها آن ها را به یک سمت برگردانید تا مواد داخلی نان دیده شود. روی سینی را با دستمال پوشانده و به خمیر مجددا 20 تا 30 دقیقهٔ دیگر استراحت دهید. مواد رومال را با هم مخلوط کرده و به آرامی نان را رومال کنید بعد ا زاین مدت نان را به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فری که از 20 دقیقه قبل با دمای 180 درجهٔ سانتی گراد گرم کرده اید بپزید تا رویهٔ آن کمی به طلایی بزند. بعد از خارج کردن نان از فر بلافاصله آن را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی خنک کنید.
رول دارچینی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
رول دارچینی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم پزشکیان قالیباف انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
قتل شهرداری تهران پلیس تهران هواشناسی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی محیط زیست عربستان سیل بارش باران
دولت سیزدهم همراه اول نمایشگاه الکامپ قیمت دلار قیمت خودرو دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو بازار خودرو بورس بازنشستگان
علیرضا قربانی تخت جمشید کنسرت سینما سینمای ایران بازیگر تلویزیون رسانه ملی کتاب موسیقی سریال شهید
هوش مصنوعی وزیر علوم دانش بنیان ماهواره باتری تراشه
رژیم صهیونیستی ترکیه غزه اسرائیل جو بایدن فلسطین آمریکا روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان ترامپ
یورو 2024 پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال بازی آلمان نقل و انتقالات تیم ملی آلمان
الکامپ ربات موبایل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور گوگل اینترنت فناوری فیبر نوری
سرطان سکته مغزی ویتامین قند خون ریزش مو