دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

مارمالاد پرتقال و لیمو


مارمالاد پرتقال و لیمو

● مواد لازم
▪ شش لیوان آب
▪ سه لیوان پوست پرتقال نازک برش زده
▪ سه و نیم لیوان پرتقال خرد شده
▪ سه و نیم لیوان لیمو ترش نازک برش زده
▪ پنج و نیم لیوان شکر
● طرز تهیه
▪ آب را به میوه …

مواد لازم

شش لیوان آب

سه لیوان پوست پرتقال نازک برش زده

سه و نیم لیوان پرتقال خرد شده

سه و نیم لیوان لیمو ترش نازک برش زده

پنج و نیم لیوان شکر

طرز تهیه

آب را به میوه اضافه کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد.

در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۸ ساعت در جای خنک قرار دهید.

دوباره به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت قرار داده تا پوست میوه نرم شود.

میوه و آب آن را اندازه بگیرید و برای هر یک لیوان مخلوط میوه یک لیوان شکر اضافه کنید.

مخلوط را روی حرارت کم بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

سپس حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت بالا بپزید تا ژله مانند شود.

با غلیظ شدن، مواد را مرتب هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.

مربای داغ را به اندازه سه چهارم در شیشه هایی که از قبل داغ شده بریزید و در آن را ببندید.

شیشه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا مانع کپک زدن مربا شوید.