پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
مارمالاد پرتقال و لیمو
مواد لازم
شش لیوان آب
سه لیوان پوست پرتقال نازک برش زده
سه و نیم لیوان پرتقال خرد شده
سه و نیم لیوان لیمو ترش نازک برش زده
پنج و نیم لیوان شکر
طرز تهیه
آب را به میوه اضافه کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۸ ساعت در جای خنک قرار دهید.
دوباره به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت قرار داده تا پوست میوه نرم شود.
میوه و آب آن را اندازه بگیرید و برای هر یک لیوان مخلوط میوه یک لیوان شکر اضافه کنید.
مخلوط را روی حرارت کم بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت بالا بپزید تا ژله مانند شود.
با غلیظ شدن، مواد را مرتب هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
مربای داغ را به اندازه سه چهارم در شیشه هایی که از قبل داغ شده بریزید و در آن را ببندید.
شیشه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا مانع کپک زدن مربا شوید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست