دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
مارمالاد پرتقال و لیمو
مواد لازم
شش لیوان آب
سه لیوان پوست پرتقال نازک برش زده
سه و نیم لیوان پرتقال خرد شده
سه و نیم لیوان لیمو ترش نازک برش زده
پنج و نیم لیوان شکر
طرز تهیه
آب را به میوه اضافه کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۸ ساعت در جای خنک قرار دهید.
دوباره به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت قرار داده تا پوست میوه نرم شود.
میوه و آب آن را اندازه بگیرید و برای هر یک لیوان مخلوط میوه یک لیوان شکر اضافه کنید.
مخلوط را روی حرارت کم بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت بالا بپزید تا ژله مانند شود.
با غلیظ شدن، مواد را مرتب هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
مربای داغ را به اندازه سه چهارم در شیشه هایی که از قبل داغ شده بریزید و در آن را ببندید.
شیشه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا مانع کپک زدن مربا شوید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد شهادت شهادت ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان
تهران هواشناسی امتحانات نهایی هلال احمر پلیس سانحه بالگرد رئیسی سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
یارانه قیمت خودرو قیمت دلار بورس خودرو یارانه نقدی دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو
هنرمندان سینما تلویزیون سینمای ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لیلا حاتمی رسانه ملی سریال شعر زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی سوریه لبنان روسیه ولادیمیر پوتین چین غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس
فوتبال پرسپولیس ابراهیم رییسی استقلال رییس جمهور لیگ برتر ایران لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تراکتور بازی
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
سرطان رژیم غذایی استرس آلزایمر سازمان غذا و دارو کاهش وزن افسردگی مغز انسان