دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
یادتان هست که احساس خطر می کردید
![یادتان هست که احساس خطر می کردید](/web/imgs/16/119/1kugw1.jpeg)
یادتان هست که احساس خطر می کردید؟
از کلامی که دروغش خواندید،از جماران و کلام پیرش که تو فریاد زدی گم شده است.
این خطر چیست؟ کدامین احساس؟
انعکاس رخ چون آینه روح خدا و آتش؟
هر کلامش که بریدید و به دلخواه از آن راه بجویید، خطر می دانی؟
هلهله در غم سالار شهیدان، آتش دامن غمبار سیاهی عزا هم خطری آیا هست؟
آتش و صفحه قرآن را چه؟
سنگباران عزادار حسین بن علی را تو خطر می دانی؟
با توام مرد! که انگار به خواب ابدی مهمانی!
وعده کاندیدای شکست خورده انتخابات مبنی بر در راه بودن یک اتفاق بزرگ، محقق شد و عاشورای امسال هم مثل سایر ایام الله امسال، بستری برای برافتادن نقابی دیگر از چهره موسوم به موج سبز شد.
هلهله ها و سوت و کف های همراه با سنگ پرانی این گروه، ذهن آدمی را با هلهله های برخاسته از اردوگاه یزید پس از فروافتادن حسین(ع) بر زمین کربلا و سوت و کف های مردم شام، هنگام ورود کاروان اسیران پیوند زد و بخشی از تاریخ را دوباره به نمایش درآورد. اما آیا این بار هم سکوت جایز است؟
با گذشت ماه ها از انتخابات ریاست جمهوری، جنجال آفرینی عده ای قلیل و معترض به نتایج انتخابات چهره ای دیگر به خود گرفت.
این اعتراضات که در ابتدا به بهانه تقلب در انتخابات آغاز شد هر چه پیش می رود تغییر رنگ داده و ابعاد تازه تری از آن به نمایش در می آید.
تا جایی که امروز شاهد شعارهای تازه و حرف ها و ادعاها حتی حرکات جدیدی از سوی این گروه قانون گریز ساختار شکن هستیم.
به طوری که در پی فتنه انگیزی های جنبش موسوم به سبز در روز عاشورای حسینی، گروهی با اقدامات ساختارشکنانه و آتش زدن بانک و یک ساختمان در چهارراه کالج به تعدادی از تاکسی های شهری، وسائط نقلیه نیروی انتظامی، خودروهای شخصی و اموال عمومی آسیب زدند و متاسفانه سران فتنه نه تنها هیچگونه عکس العملی در محکوم کردن اینگونه اقدامات حامیانشان نشان ندادند بلکه با صدور هفدهمین بیانیه ننگین عملا از آشوب گران حمایت کرده و آنان را «امت خداجو»نامیدند .!
این افراد که نمادهای سبزرنگ با خود داشتند، تعدادی از نمازگزاران را نیز مورد ضرب و شتم قرار داده و با سنگ پراکنی به سوی نمازگزاران ظهر عاشورا امام جماعت و تعداد دیگری از عزاداران حسینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند .
اما ملت ایران اسلامی با شنیدن خبر هتک حرمت روز عاشورا با برگزاری راهپیمایی میلیونی در روز چهارشنبه هفته گذشته در سراسر کشور، ضمن اعلام برائت از اغتشاشگران ، انزجار خود را از این عمل اعلام کردند و خواستار مجازات مسببان این حرمت شکنی شدند .
راهپیمایان با سر دادن شعارهای الله اکبر ، این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده ، مرگ بر ضد ولایت فقیه و یا حسین آشوبگران این آخرین پیام است ، ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند ، خامنه ای رهبر است دشمن او ابتر است ، مرگ بر منافق فتنه گر ، مرگ بر ضد ولایت فقیه ، مرگ بر آمریکا ،امسال سال خونه . . . سرنگونه تاجر ورشکسته برگرد به باغ پسته و . . . برخورد قاطع قوه قضائیه با عاملان آشوب روز عاشورا و حرمت شکنی عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را خواستار شدند .
● سعه صدر کافی است
اتفاقات تلخ روز عاشورا نشان داد که مشکل جریان قانون گریزساختارشکن، نه با نتایج انتخابات و دولت قانونی دهم بلکه با اصل ولایت فقیه و قانون اساسی ودر یک کلام با نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در گفت و گو با خبرنگار سرویس گزارش روز کیهان می گوید: آنچه مسلم است تا به امروز به اندازه کافی سعه صدر به خرج داده شده و تحمل پیغمبرگونه مقام معظم رهبری به این افراد فرصت داده است اما اینها از آزادی ها نه تنها استفاده درست نکردند بلکه هر چه گذشت بر توطئه هایشان اضافه شد و کار را به جایی رساندند که اساسا دولت مطرح نیست بلکه با دین مشکل دارند. همانطور که امام راحل فرمودند ولایت فقیه استمرار حرکت انبیا است و اینها آمدند به حرکت انبیا ناسزا گفتند و به وجود مبارک امام زمان(عج) که جامعه را در زمان غیبت به اصل ولایت فقیه حواله دادند ، در نهایت بی حیایی ناسزا گفتند.
وی همچنین توضیح می دهد: مردم طی ۳۰ سال گذشته انقلاب را با حضور همیشه در صحنه شان حفاظت کردند و آتش نفاق جریان منافقین و جریانات فاسد دیگر را خاموش کردند. این گروه اندک تفاله های رژیم سابق هستند و حضور مردم مشت محکمی بود بردهان این افراد، اما مردم از مجاری قانونی هم توقع دارند با کسانی که اسلامیت نظام را زیر سوال برده اند و امنیت را از مردم گرفته اند برخورد کنند،چرا که مردم امنیت می خواهند و آشوب و اغتشاش، ارکان آرامش را به هم می ریزد.چون این نوع تحرکات روند پیشرفت صنعتی و اقتصادی را به هم زده و زمینه فقر را فراهم می کند.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی با اشاره به اینکه این غده سرطانی نیازمند معالجه جدی است، تاکید می کند: دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی و قضایی کشور با مردم و احساسات پاک مردم مقابله نکنند و اگر با این شعله مشتعل در وجود مردم که همان حفظ ولایت و اسلام است همراهی نشود معلوم نیست چه اتفاقی خواهد افتاد.
امام جمعه موقت تهران به گزارشگر کیهان می گوید: اغتشاشگران علاوه بر اینکه با تشیع و دین و اسلامیت نظام در تضاد هستند به هتک حرمت امام حسین(ع) پرداختند در حالی که امام حسین(ع) فقط برای شیعیان نیست بلکه جهان اسلام برای ایشان در روز عاشورا محشر به پا
می کند. ارمنی ها و زرتشتی ها در این روز عزادارند اما اینها احساسات بشریت را جریحه دار کردند. به عاشورا بی حرمتی کردند وبا کف و سوت خباثت خود را ظاهر کردند. البته سران فتنه هم با سکوت خود شرکت آنها را امضا کردند و رضایت خود را نشان دادند.
● تغییر شعار؛ تغییر چهره
سردادن شعارهای متفاوت از روزهای نخستین اعتراض پس از انتخابات و ایستادن در مقابل اعتقادات مردمی وجهه دیگر عملیات براندازانه سبزها را منعکس کرد.
زهرا سبزدشتی از دانشجویانی است که اتفاقات تلخ عاشورای امسال را بیانگر وحشت شیطان و هوادارانش از عاشورا و حسین و منش عاشورایی می داند که برای ممانعت از بسط نهضت حسینی تمام توان و دست ها و نیروهایش را به میدان آورد اما باز هم مغلوب شد.
به اعتقاد وی تحرکات خطرناک و آشوب طلبانه جریان فتنه انگیز موسوم به موج سبز که در شعار جمهوری ایرانی، ذات و ماهیت براندازانه خود را برملا کرده نشان می دهد به دنبال خروج از حاکمیت است.
در نخستین روزها شاهد بودیم شعارهای آشوبگران پیرامون مسایل انتخابات بود اما با گذشت مدتی شعارها تغییر کرد تا اینکه بسیاری از طرفداران آقای موسوی که از نیروهای خط انقلاب هم بودند از وی جدا شدند چرا که راه او را ضد انقلاب دانستند که مخالف ولایت فقیه بود.
این دانشجوی دوره کارشناسی ارشد تصریح می کند: امروز مخالفان نظام به بهانه موسوی وارد خیابان ها می شوند در حالی که حتی اینها هم راهشان را از موسوی جدا کرده اند و به هر بهانه ای از مراسم مختلف بهره برداری سیاسی می کنند. این عده باعث شدند تعدادی از هموطنان جانشان را از دست بدهند در حالی که مشخص است که این گروه قانون شکن بعد از شکست به خونریزی فکرمی کنند و هر چه در توان دارند برای هدفشان به کار می گیرند. اما دیگر زمانی برای گذشت و فرصت دادن نیست. مردم از دستگاه قضایی توقع دارند و نباید با فرصت سوزی زمینه حرکت های جدیدی برایشان فراهم شود، این منافقان دستمایه همان دولت هایی هستند که از وسعت یافتن انقلاب اسلامی به دیگر کشورها نگرانند. چون اسلام و انقلاب اسلامی مانع اقدامات استکباری آمریکا و انگلیس می شد در نتیجه طبیعی است که علیه ایران برخورد قاطعی در پیش بگیرند.
همانطور که به اعتقاد صفاتاج کارشناس مسایل خاورمیانه که در گفت و گو با گزارشگر کیهان موج بیداری انقلاب اسلامی را فقط محدود و منحصر به فلسطین و لبنان نمی داند ، در این زمینه می گوید: این موج در افغانستان هم شکل گرفت و در عراق شاهد ایجاد جنبش های اسلامی مثل مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق و حزب الدعوه اسلامی و دیگر گروه های شیعی بودیم. حتی در عربستان سعودی و بحرین و کویت جنبش های آزادی بخش شیعی تشکیل شد که متاثر از انقلاب اسلامی ایران بودند به ویژه در منطقه شرقی در عربستان و در پاکستان که عمدتا شیعیان در حال فراموش شدن بودند نهضت جعفری شکل گرفت. در هندوستان به همین صورت و در مالزی و فیلیپین جنبش احیای دینی تشکیل شد و شاهد جریان هایی متاثر از نهضت امام خمینی (ره) بودیم . البته باز هم منحصر به کشورهای اسلامی نبود. در آمریکای لاتین هم شاهد چنین رویکردی بودیم که انقلاب اسلامی ایران با کاری که کرد به جهانیان و مستضعفین و محرومان و آزای خواهان نشان داد می توان در مقابل قدرت های استبدادی داخلی و قدرت های امپریالیستی خارجی ایستادگی کرد تا اینکه موج نهضت آزادی خواهی مردم امریکای لاتین، نیکاراگوئه و بولیوی و ونزوئلا را در برگرفت .
● با سران فتنه برخورد کنید
با وقوع حوادث روز عاشورا در تهران حضور میلیونی مردم انقلابی ایران اسلامی دور از انتظار نبود. مردمی که آمده بودند تا از دستاوردهای ۳۰ سال تلاش و ایثار و گذشت خود حفاظت کنند. اما مردم علاوه بر حضور خود در صحنه اعلام می کنند که خواهان مقابله با سران فتنه هستند.
هاشم جوانمرد جوان بسیجی در همین زمینه می گوید:«انتظار داشتیم پاسخگویی به هتاکان و آشوب طلبان تنها به صدور چند بیانیه و مشخص کردن ایامی برای تظاهرات و راهپیمایی بسنده نشود. همانطور که با توهین به امام خمینی(ره) عکس العمل جدی تری انتظار می رفت.»
وی در گفت و گو با خبرنگار سرویس گزارش کیهان این رویه مدارا مابانه را فقط باعث خسته شدن نیروهای متعهد انقلابی می داند و معتقد است: «باید ریشه ای تر برخورد شود. آشوب ها باعث می شود ایرانی که در مسیر توسعه قرار گرفته است به جایگاه ارزشی اش در جهان لطمه وارد شود و شان آن پایین آید. این رویه بستری می شود تا دشمنان گستاخ تر شوند. وقتی گروهی اندک به مقدسات توهین می کنند، امنیت و آرامش را از مردم و خانواده هایشان سلب می کنند تعلل چه مفهومی دارد.»
جوانمرد ادامه می دهد: «نظام جمهوری اسلامی ایران که هشت سال یک تنه با تمام دنیا جنگید و با افتخار در میدان دفاع مقدس پیروز شد وپس از آن با انواع تهاجمات فرهنگی و تبلیغاتی دشمن مبارزه کرد، چرا اینک در برابر یک مشت آشوب طلب در تهران کوتاه می آید و تا به این حد مدارا می کند؟
پریسا جلالی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست