پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

رنگینک


آرد سفید  :  ۴۰۰ گرم
شکر  :  ۳۰۰ گرم
گردو  :  ۱۰۰ گرم
آرد نخود چی  :  ۲۰۰ گرم
دارچین  :  ۱۰ گرم
خرما  :  ۳۰۰ گرم
روغن  :  ۴۰۰ گرم
آرد گندک را در روغن سرخ کرده، آرد نخودچی را به آن افزوده و همش زده از روی …

آرد سفید  :  ۴۰۰ گرم

شکر  :  ۳۰۰ گرم

گردو  :  ۱۰۰ گرم

آرد نخود چی  :  ۲۰۰ گرم

دارچین  :  ۱۰ گرم

خرما  :  ۳۰۰ گرم

روغن  :  ۴۰۰ گرم

آرد گندک را در روغن سرخ کرده، آرد نخودچی را به آن افزوده و همش زده از روی آتش بردارید.

سپس شکر را که قبلاً سائیده شده داخل آرد کرده همش بزنید هسته خرما را گرفته و مغز گردو را ته یک سینی چیده آرد را رویش ریخته تکانش بدهید تا تمام مواد آن روی یک سطح قرار گیرد.

سپس روی آن گرد دارچین بپاشید و پس از اینکه سرد شد با کارد لوزی لوزی ببرید.