دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
قلیه
مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده = یک کیلو (شوریده ،سنگسر، هامور)
سیر = یک بوته
سبزی (گشنیز و شنبلیله) = ۳۰۰ گرم
تمر هندی = یک بسته
پیاز = یک عدد متوسط
زردچوبه و نمک = به مقدار کافی
پودر فلفل قرمز = یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی = یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ماهی را به اندازه تکههای ۴×۴ سانتیمتر خُرد کرده و میشوییم. ماهی که برای قلیه ماهی استفاده میکنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهیهای: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام به میزان ۱۵۰ گرم میباشد. پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت میدهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت میدهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزیها تفت میدهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم. غذا آماده سرو است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست