پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
مجله ویستا
قلیه
مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده = یک کیلو (شوریده ،سنگسر، هامور)
سیر = یک بوته
سبزی (گشنیز و شنبلیله) = ۳۰۰ گرم
تمر هندی = یک بسته
پیاز = یک عدد متوسط
زردچوبه و نمک = به مقدار کافی
پودر فلفل قرمز = یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی = یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ماهی را به اندازه تکههای ۴×۴ سانتیمتر خُرد کرده و میشوییم. ماهی که برای قلیه ماهی استفاده میکنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهیهای: شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام به میزان ۱۵۰ گرم میباشد. پیاز خرد شده را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت میدهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت میدهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزیها تفت میدهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم. غذا آماده سرو است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران مجلس دوازدهم شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری 1403 سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور دولت
زلزله سلامت هواشناسی تهران شهرداری تهران بازنشستگان قتل پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قوه قضاییه سرقت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو مسکن بانک مرکزی ایران خودرو بورس حقوق بازنشستگان دلار بازار سرمایه
تلویزیون مازیار لرستانی تصادف سینما فضای مجازی سینمای ایران شهید سریال بازیگر هنرمندان قرآن کریم
ژاپن ماهواره موبایل
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین رفح جنگ غزه آمریکا روسیه نوار غزه حماس چین حمله به رفح
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام رئال مادرید
تلگرام هوش مصنوعی اینترنت مغز سامسونگ تبلیغات عیسی زارع پور ایلان ماسک اسنپ گوگل
سرطان رژیم غذایی خواب سازمان غذا و دارو استرس سازمان جهانی بهداشت عشق