سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
کباب ترش یک نوع غذای محلی گیلانی
مـــــــــواد لازم
گوشت راسته کبابی :
نیم کیلو
پیاز درشت :
۱ عدد
گوجه فرنگی :
۴ عدد
چوچاق (شیشاق) :
۱ قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش :
۱ قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :
۱۰۰ گرم
نمک و فلفل :
به میزان لازم
روغن یا کره :
نصف قاشق غذا خوری
آب :
نصف پیمانه پلو پزی
طــــــــرز تهیه
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب میکوبیم تا کاملا نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده میکنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم میکنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا شورای نگهبان رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام حجاب دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی پلیس تهران بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل سیل سلامت سازمان هواشناسی زلزله وزارت بهداشت
مسکن خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا قیمت طلا بورس بانک مرکزی حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان محمد رسول اف نمایشگاه کتاب تهران کتاب نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر تلویزیون رضا عطاران سریال
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین ترکیه
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر فولاد مهدی طارمی رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری گوگل تبلیغات شفق قطبی نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
زیبایی رژیم غذایی شیر فشار خون درمان ناباروری واکسن