یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز


طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز

برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

مواد لازم ( ۳۵ عدد) :

آرد ۲ پیمانه : ۲۵۰ گرم

کره سرد : ۱۵۰ گرم

پودر قند : ۱ ق س

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

نمک : یک پنس

وانیل شکری : نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م

ژله : مغزی کیوی

ژله : مغزی پرتقال

کیوی : ۲ عدد

پرتقال : ۲ عدد

شکلات تخته ای قهوه ای

قالب تارت

طرز تهیه :

ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .

بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .

نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .

خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .

بعد داخل قالب تارت باز کنید .

و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .

در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزن .

نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .

بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .

تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.

برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.

خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .

ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .

بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.

به همین روش می تونید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .

برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید .

بعد بمدت ۵ دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند.

نکته : همیجا لازمه که یه نکته اساسی رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قیف یکبار مصرف اضافه توی خونه داشته باشید چرا ؟ چون ممکنه یه وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خیر بده به کاغذ روغنی که بموقع بدادم رسید ( لطفا نپرسید که چه جوری می شه کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کرد چون روشی که بلدم متاسفانه نمی شه مثل این آموزشها عکس انداخت و توی سایت گذاشت بعضی از این موارد رو باید بصورت حضوری ببینید) .

و از روی کاغذ روغنی بسرعت جدا کنید . مواظب باشید که حرارت دست خیل سریع اینا رو آب می کنه .

سپس روی تارتها می چینیم .