دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

سینی های بیوپلیمر برای وعده های غذایی آماده


سینی های بیوپلیمر برای وعده های غذایی آماده

کمپانی Excelline Foods غذاهای آماده جدید خود را با نصب یک دستگاه ترموفرمینگ در سینی های جدید که لایه داخلی آن از یک بیوپلمیر بر پایه ذرت است, عرضه کرد و یک لمینت بر روی آن افزود

کمپانی Excelline Foods غذاهای آماده جدید خود را با نصب یک دستگاه ترموفرمینگ در سینی‌های جدید که لایه داخلی آن از یک بیوپلمیر بر پایه ذرت است، عرضه کرد و یک لمینت بر روی آن افزود.

کمپانی Excelline Foods که در شهر Chatsworth از ایالت کالیفرنیا واقع شده است، به اعتقاد معاون فروش و بازاریابی خود، آقای Noel Bonn، همواره به ارائه مواد غذایی تازه که باید در یخچال نگهداری شود، اعتقاد راسخ دارد.

Bonn می گوید: ما معتقدیم گرایش آینده بازار به حفظ تازگی غذا تأکید دارد. این شرکت در سرتاسر آتلانتیک، جایی که غذاهای آماده اهمیت بسیاری دارند، کار بزرگی انجام داده است. شاهد هستیم که مواد غذایی منجمد رفته رفته تحلیل رفته و کوچک می شوند و یا از فروشگاه‌ها در حال حذف هستند در حالی‌که تقاضا برای غذاهای تازه در حال رشد است. ما فکر می کنیم که این روند در ایالات متحده تقریبا در ده سال آینده ادامه خواهد داشت.

در ماه ژانویه سال جاری، Excelline یک برند کاملا جدید از غذاهای آماده یخچالی را با نام Comida Del Sol با بازار عرضه کرد. آقای Bonn این خط تولید را یک قدم قابل توجه در جهت فاصله گرفتن از غذاهای یخ زده معده پرکن موجود در بازار می داند. مواد به کار رفته در بسته بندی Comida Del Sol نیز بسیار جالب توجه اند.

برای دو محصول Flautas و Burrito (که نوعی غذای مکزیکی می باشند)، سینی هایی در نظر گرفته شده که بافتشان از ماده پلاستیکی سازگار با محیط زیست و با قابلیت نفوذ ناپذیری بالا به نام Plantic تولیدی شرکت فن آوری های PLANTIC تشکیل شده است. برای ساخت آن از محصول ذرتی که مخصوص شرکت تکنولوژی های Plantic پرورش یافته است، استفاده می شود. تمام محصول برداشت شده قابل استفاده است و Plantic از نشاسته استخراج شده برای ساختن ماده بیو پلیمر خود استفاده می کند. محصول جانبی نیز برای مواد غذایی و کود مصرف می شود.

Plantic می گوید: با توجه به تغییرات داده شده به حداقل فضا برای این محصول نیاز است و هیچ صدمه ای به فضای زمین مورد نیاز برای رشد محصولات غذایی زده نمی شود. مواد اولیه جهت تکنولوژی بیوپلیمر این شرکت نشاسته ذرت با قند بالا می باشد. این ماده از برداشت سالانه ذرت بدون تغییر ژنتیکی، تامین می شود. بیوپلیمر از نظر هزینه همان طور که Plantic می گوید قابل مقایسه با دیگر مواد پلاستیکی بسته بندی می باشد.

پلاستیک سازگار با محیط زیست Plantic، شامل یک لایه مرکزی است که ماده اولیه آن با یک روش کاملا معمولی استخراج می شود. لایه های اطراف این لایه مرکزی لایه های پلی اتیلن و پلی پروپیلن می باشند. حداکثر ضخامت سینی های Excelline Foods حدود ۴۵۰ میکرون است که ۴۱۰ میکرون آن مربوط به لایه میانی می باشد. نرخ نفوذ اکسیژن طبق ادعای Plantic کمتر از ۰.۰۵ سی سی در ساعت، در دمای ۲۳ درجه سانتی گراد است.

اکوپلاستیک Plantic به واسطه وجود لایه‌های تجزیه ناپذیر که اطراف هسته نشاسته ای را احاطه کرده، زیست تخریب پذیر نیست. در عین حال Plantic خاطر نشان می کند که این مواد در فرآیند های بازیافت پلیمر مخلوط، به عنوان یک آلاینده قابل توجه در نظر گرفته نمی شوند.

این شرکت هم چنین اشاره می کند که این مواد بر اساس محصول متناسب با محیط زیست توسط Vincotte که یک شرکت ممیزی در بلژیک می باشد، مورد تأیید قرار است. صدور گواهینامه سه ستاره نشان می دهد که ۸۹ درصد ساختار تشکیل دهنده این مواد تجدید پذیر هستند.ژ

● تطبیق با استانداردها

کارلوس آنگلو، مدیر عامل کمپانی Excelline Food می گوید: مزایای زیست محیطی اکوپلاستیک شرکت Plantic با توانایی پاسخ گویی به تقاضای ما مبنی بر عمر مفید مورد نیاز و یک بسته بندی که واقعا مناسب استانداردهای ما باشد، یک تصویر بسیار تازه ارائه می دهد. وی می افزاید: همه محصولات ما دست ساز هستند و تنها از تازه ترین ترکیبات و نگهدارنده های طبیعی استفاده می شود تا به مشتریان بالاترین کیفیت موجود غذاهای مکزیکی را ارائه دهیم.

با توجه به صحبت‌های Bonn، مواد Plantic که توسط کمپانی Excelline Foods استفاده می شود، دو گونه دارد، برای ۱۲ flauta با وزن ۴۲ انس و قیمت ۱۰ دلار از مواد rollstock با یک سیستم درزبندی حرارتیMultivac و در یک جو اصلاح شده استفاده می کند. سینی ساخته شده به صورت دستی با شش Flautas در نیمی از بسته دو محفظه ای پر می شود و شش عدد دیگر در نیمه دیگر. سینی های پر شده با نیتروژن backflush می شوند تا اکسیژن داخل سینی را گرفته و آن گاه یک روکش تمیز به عنوان حائل بر روی آن قرار داده می شود. عمر مفید یخچالی این محصول ۳۷ روز است. از طرف دیگر محصول Burrito که در همان ماشین Multivac، تحت شرایط نیمه خلاء بسته بندی شده و سپس به یک سیستم فرآوری با فشار بالا (HPP) فرستاده می شود تا با گذراندن این پروسه عمر مفید آن به ۶۰ روز برسد. Burrito نیز همان وزن ۴۰ انس را دارد و با همان قیمت ۱۰ دلار به فروش می رسد. هر دو آیتم طوری در نظر گرفته شده اند که مشتری می تواند بیش از یکبار از آنها استفاده کند. یک وعده بعد از چند دقیقه که داخل ماکروویو گرم شود، قابل مصرف می باشد. برای استفاده راحت تر از مایکروویو، بر روی بسته دستورالعمل های لازم قید شده است. در حالی که شکل flauta یک ساختار دو محفظه ای دارد، فرم burrito سیاه و شامل ۴ واحد می باشد. ضمن اینکه این بسته دارای یک پرفراژ است که مصرف کننده می تواند بسته را به دو پک تقسیم کند.

حالا چرا HPP برای burrito استفاده می شود و نه برای flauta ! به دلیل این که burrito قبل از نصب روکش دارای سس پنیر می باشد.Bonn در این را بطه می گوید: ترکیبی از رطوبت، پنیر و بالانس pH بدین معنی است که burrito نسبت به flauta محصول کاملا متفاوتی است و تحقیقات می گویند که HPP برای این محصول می تواند بسیار مفید باشد در حالی که flauta هیچ نوع سوس پنیری ندارد. بنابراین ثبات و قوام کاملا متفاوتی نیز دارد.

تامین کننده سیستم HPP که توسط Excelline Foods برای محصول burrito استفاده می شود، کمپا نی State Fish است. مواد روکش برای Comido Del Sol از شرکت Sunrise Packahing Films می آید. یک جفت فیلم به عنوان پوشش استفاده می شود که هر دو شامل ممانعت کننده گازی می باشند. یکی از آنها یک لایه پلی استر با پوشش PVDC است که بر روی یک فیلم پلی اتیلن ۲.۵ میلی متری لمینت می شود. دیگری یک لایه کو اکسترود شده نایلون-EVOH-پلی اتیلن است.

Bonn می گوید: هنگامی که ما این موارد را برای این غذاهای مکزیکی طراحی کردیم، می‌خواستیم اثرات مخرب بسته بندی را تا آنجا که ممکن است، کاهش دهیم. وقتی کمپانی Sunrise مواد Flantic را معرفی کرد، احساس کردیم که این دقیقا همان چیزی است که ما نیاز داریم. یک ماده گیاهی که عمدتا از منابع تجدید پذیر ساخته شده و مزیت خوب ممانعت گازی را دارا می باشد.