یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کلوچه های موکا


کلوچه های موکا

کره و ۵۶ گرم شکلات نیمه شیرین را گرم کنید.

مواد لازم:

کره: ۲ قاشق غذاخوری

شکلات نیمه شیرین: ۱۱۲ گرم

تخم مرغ: یک عدد

پودر فوری قهوه: یک قاشق مرباخوری

شکر: یک چهارم پیمانه

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: یک هشتم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

کره و ۵۶ گرم شکلات نیمه شیرین را گرم کنید.

تخم مرغ، پودر قهوه و شکر را در کاسه ای با همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید تا مایه سبک شود.

مخلوط شکلات ذوب شده را با مخلوط تخم مرغ ترکیب کنید.

آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید. سپس با مخلوط شکلات ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

باقی مانده شکلات را خرد و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بماند.

مواد را به شکل استوانه ای به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید.

فر را روی دمای ۱۸۵ درجه تنظیم کنید.

خمیر را حلقه ای برش بزنید ، روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید.



همچنین مشاهده کنید