دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی جزیره سیسیل


اسپاگتی جزیره سیسیل

● مواد لازم :
▪ سیب زمینی: ۲۵۰ گرم
▪ کره: دو قاشق سوپ‌خوری
▪ سیر: دو عدد
▪ گوشت گوسفند: ۱۰۰ گرم
▪ قارچ:۱۰۰ گرم
▪ جعفری ساطوری شده: یک قاشق سوپ‌خوری
▪ ماهی کولی: چهار عدد
▪ زیتون سبز: ۱۲ …

مواد لازم :

سیب زمینی:

۲۵۰ گرم

کره:

دو قاشق سوپ‌خوری

سیر:

دو عدد

گوشت گوسفند:

۱۰۰ گرم

قارچ:

۱۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده:

یک قاشق سوپ‌خوری

ماهی کولی:

چهار عدد

زیتون سبز:

۱۲ عدد

پیاز داغ عسلی:

۴۰۰ گرم

روغن زیتون:

دو قاشق سوپ‌خوری

پنیر پیتزا:

یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ کنید، سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری‌شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی‌هسته مخلوطش کنید آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق را رویش بریزید مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.