چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کرفس به بهبود جریان خون کمک می‌کند


کرفس به بهبود جریان خون کمک می‌کند

کرفس گیاهی با طعم و بوی خاص است که علاوه بر این که در سالاد، سوپ و خورش از آن استفاده می شود، دارای خواص دارویی زیادی نیز می باشد.
▪ ماده شیمیایی موجود در این گیاه هورمون های استرس …

کرفس گیاهی با طعم و بوی خاص است که علاوه بر این که در سالاد، سوپ و خورش از آن استفاده می شود، دارای خواص دارویی زیادی نیز می باشد.

ماده شیمیایی موجود در این گیاه هورمون های استرس موجود در خون را کاهش می دهد و باعث گشاد شدن رگ های خونی و تسهیل جریان خون می شود.

مصرف منظم آن، سطح کلسترول خون را که باعث گرفتگی رگ های خونی می شود، کاهش می دهد.

دانه کرفس اسیداوریک را از بین می برد. بنابراین برای مبتلایان به بیماری های مثانه، کلیه و عفونت های مجرای ادراری به ویژه زنان مفید است.

برای مبتلایان به بیماری آرتروز، روماتیسم و نقرس مفید است.خاصیت ضدالتهابی آن، ورم و درد مفاصل را از بین می برد.

از بروز سرطان پیش گیری می کند.

ویتامین C موجود در آن، سیستم دفاعی بدن را تقویت و در برابر سرماخوردگی محافظت می کند.

ویتامین C با پیش گیری از آسیب های رادیکال های آزاد، شدت بیماری های التهابی مانند آسم را کاهش می دهد.

سدیم و پتاسیم موجود در آن میزان مایعات بدن را به تعادل می رساند.

مانع حمله میگرن و باعث تسکین درد میگرن می شود.

برگ های آن برای درمان بیماری دیابت به کار برده می شود.

خاصیت رونده طبیعی دارد.

آب آن آرام بخش سیستم عصبی است.

با ایجاد سیری به کاهش وزن کمک می کند.

به عنوان یک نوشیدنی خنک، دمای بدن را پایین می آورد.