پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود


مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود

خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست که انواع گوناگونی دارد. خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب و ادرار را افزایش می دهد.خربزه خاصیت زیادی دارد:
۱) خوردنی است.
۲) آشامیدنی …

خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست که انواع گوناگونی دارد. خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب و ادرار را افزایش می دهد.خربزه خاصیت زیادی دارد:

۱) خوردنی است.

۲) آشامیدنی است، چون آبدار است.

۳) میوه است.

۴) گل است (زیرا بویی مطبوع دارد ).

۵) شیرین است زیرا دارای قند است.

۶) روده و معده را پاک می کند.

۷) سبزی است.

۸) دوای درد است.

۹) قسمت هایی از این میوه که در تغذیه و پزشکی استفاده می شود، عبارت اند از: گوشت، تخم و پوست میوه.خربزه دارای ویتامین A است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد، خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است، خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است، به علت خاصیت ملین برای معالجه یبوست تجویز می شود، اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگی های سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد، تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تب های شدید مفید است.خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود، مغز تخم خربزه بو داده طبیعت گرم دارد و دارای خاصیت ادرار آور است، برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است، رنگ چهره را روشن می کند و بیماری استسقا( احساس تشنگی دائمی ) را درمان و به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می کند.

احتیاط کنید

مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود، در نتیجه در ناحیه معده و روده ایجاد درد می کند.

باید خربزه را بعد از غذا مصرف کرد، زیرا در غیر این صورت تولید اسهال و ورم روده می کند.

خوردن خربزه کال در کسانی که معده ضعیف دارند، باعث اسهال می شود. همچنین خلط را می افزاید و برای سینه درد و سرماخوردگی مضر است.

مودی