شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

زیره


زیره

زیره سبز غنی از آهن و اشتها آور است و بر عملکرد سیستم گوارش بدن تأثیر مثبتی دارد و هضم غذا را آسان‌تر می‌کند.
این دانه در تنظیم خواب اثرات معجزه‌آسایی دارد. زیره سیاه نیز جنبه …

زیره سبز غنی از آهن و اشتها آور است و بر عملکرد سیستم گوارش بدن تأثیر مثبتی دارد و هضم غذا را آسان‌تر می‌کند.

این دانه در تنظیم خواب اثرات معجزه‌آسایی دارد. زیره سیاه نیز جنبه درمانی دارد و در کاهش درد‌های معده، تب و بهبود سرماخوردگی مؤثر است.

مصرف این دانه در دوران بارداری باعث رشد بهتر جنین و افزایش ترشح شیر می‌شود.

زیره سیاه باعث افزایش حافظه می‌شود و از آلزایمر جلوگیری می‌کند.

مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در زیره را کلسیم، آهن، سدیم،‌ پتاسیم،‌ تیامین، ریبوفلامین، نیاسین، ویتامین آ و

ویتامین ث تشکیل می‌دهد.

تحقیقات بیانگر آن است زیره خاصیت ضدسرطانی دارد و افرادی که زیره را در رژیم غذایی‌شان قرار داده‌اند کمتر به سرطان معده و کبد دچار شده‌اند.