پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بستنی یخی میوه ای


بستنی یخی میوه ای

بستنی انبه و بستنی وانیلی را به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:

بستنی انبه و بستنی وانیلی را به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

در این حین توت سیاه، شکر و خامه را داخل دستگاه مخلوط کن پوره کنید تا یکدست شوند سپس از داخل یک صافی به یک کاسه رد کنید. جامدات باقیمانده روی صافی را دور بریزید. بستنی را به مدت ۲۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود سپس هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

داخل یک تابه یا قالب روغن بمالید. سپس یک تکه از کاغذ روغنی را ببرید و کف تابه قرار دهید و حداقل از هر طرف کاغذ ۷.۵ سانتیمتر بیرون باشد.

قالب را با قاشق از بستنی پر کنید و بعد با ته قاشق فشار دهید و فضای خالی داخل بستنی را با پوره توت پر کرده و روی آن را صاف کنید و با پشت قاشق به سمت پایین فشار دهید. سپس کاغذ روغنی را تا کنید روی بستنی. حداقل به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

به وسیله یک چاقوی تیز بستنی را از دور قالب جدا کنید سپس کاغذ روغنی را باز کنید و بستنی را به یک بشقاب بزرگ انتقال دهید. کاغذ را دور بیندازید و بستنی ها را به ضخامت ۱.۵ سانتیمتر از عرض تکه کنید.

مواد اولیه :

برای ۱۰ نفر

شکر ۵۵ گرم

توت سیاه ۱۷۰ گرم

بستنی وانیلی ۲ فنجان

بستنی انبه ۴ فنجان

خامه ۲ قاشق غذاخوری