شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

سوپ فلفل قرمز کبابی


سوپ فلفل قرمز کبابی

در آشپزی ایرانی، فلفل دلمه‌ای قرمز یک تازه‌وارد است که معمولا تنها برای تزیین استفاده می‌شود اما واقعیت این است که فلفل دلمه‌ای قرمز در تهیه انواع رب، سس و ادویه کاربرد دارد. …

در آشپزی ایرانی، فلفل دلمه‌ای قرمز یک تازه‌وارد است که معمولا تنها برای تزیین استفاده می‌شود اما واقعیت این است که فلفل دلمه‌ای قرمز در تهیه انواع رب، سس و ادویه کاربرد دارد. از معروف‌ترین محصولات به‌دست آمده از این گیاه می‌توان به پاپریکا اشاره کرد که برای رنگ و طعم دادن به انواع خوراک‌ها استفاده می‌شود. سوپ فلفل قرمز کبابی برای کسانی که به غذاهای شمالی علاقه دارند، بسیار مقبول خواهد بود.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ: ۴ عدد

پیاز زرد بزرگ: یک عدد، نگینی‌شده

سیب‌زمینی بزرگ: یک عدد، نگینی‌شده

سیر: ۳ حبه، رنده شده

آب مرغ: یک لیتر

خامه: یک‌‌چهارم پیمانه

کره گیاهی: ۳ قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان: ۵۰ گرم،‌ ورقه‌ورقه شده

پیازچه: ۴ عدد،‌ ورقه‌ورقه شده

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- فلفل‌ها را روی صفحه مشبک در طبقه وسط فر گریل کنید تا روی آن کاملا سیاه شود، سپس ۱۵ دقیقه در یک کیسه فریزر در بسته بگذارید تا بخار کند و پوست آن به سادگی کنده شود. فلفل‌ها را پوست کنده و دانه‌های آن را دور بریزید، سپس آن را خرد کنید.

۲- کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط آب کنید و پیاز را ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیب‌زمینی را اضافه کرده و تفت دادن را ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید، سپس سیر و فلفل کبابی را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید.

۳- آب مرغ را اضافه کرده و هنگامی که به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته ۳۰ دقیقه بپزید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شود.

۴- سوپ را با گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده، خامه را اضافه کنید و اگر غلیظ بود کمی آن را با آب جوش رقیق کنید. سوپ را با پنیر پارمزان و پیازچه تزیین و سرو کنید.

نکات:

۱ - به جای سیر از یک قاشق چای‌خوری پودر سیر استفاده کنید. در این صورت بوی سیر نمی‌گیرید.

۲ - تعداد فلفل دلمه‌ای‌ها را تا ۶ عدد می‌توانید اضافه کنید.

۳ - این سوپ را با فلفل دلمه‌ای زرد یا نارنجی هم امتحان کنید.