دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

كرم‌ كاستارد قهوه‌


كرم‌ كاستارد قهوه‌

● مواد لازم‌:
▪ قهوه‌ كاملا خرد شده‌: ۶ قاشق‌ غذاخوری‌(یا سه‌قاشق‌ غذا خوری‌ پودر نسكافه‌)
▪ شیر: یك‌ و یك‌ چهارم‌ لیوان‌ (۳۰۰ میلی‌لیتر)
▪ خامه‌: دو سوم‌ لیوان‌ (۱۵۰ میلی‌لیتر) …

مواد لازم‌:

قهوه‌ كاملا خرد شده‌:

۶ قاشق‌ غذاخوری‌(یا سه‌قاشق‌ غذا خوری‌ پودر نسكافه‌)

شیر:

یك‌ و یك‌ چهارم‌ لیوان‌ (۳۰۰ میلی‌لیتر)

خامه‌:

دو سوم‌ لیوان‌ (۱۵۰ میلی‌لیتر)

تخم‌ مرغ‌ زده‌ شده‌:

۲ عدد

شكر:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

خامه‌ زده‌ شده‌ و پودر كاكائو برای‌ تزیین‌:

مقداری‌

طرز تهیه‌:

فر را روی‌ درجه‌ ۱۹۰ درجه‌ سانتی‌ گراد یا۳۷۵درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید. قهوه‌ را درپارچی‌ بریزید. شیر را در شیرجوش‌ روی‌ حرارت‌قرار دهید تا به‌ دمای‌ جوش‌ برسد، بعد به‌ قهوه‌اضافه‌ كرده‌ و بگذارید ۵ دقیقه‌ بماند. آن‌ گاه‌مخلوط شیر و قهوه‌ را به‌ ماهی‌تابه‌ برگردانید وخامه‌ را اضافه‌ كرده‌ و دوباره‌ تا نزدیك‌ جوش‌آمدن‌ حرارت‌ دهید.

تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ای‌ خوب‌ هم‌ بزنید ودر حال‌ هم‌ زدن‌ به‌ شیر و خامه‌ اضافه‌ كنید.

مخلوط را در ظرف‌ یا ظروف‌ بلوری‌ مورد نظربریزید و رویش‌ را با فویل‌ بپوشانید.

ظرف‌ها را در یك‌ ماهی‌تابه‌ بگذارید و آن‌ را باآب‌ پر كنید تا جایی‌ كه‌ آب‌ بالاتر از نیمی‌ ازاطراف‌ ظرف‌ را بپوشاند و مد ت‌ ۴۵ - ۴۰ دقیقه‌آن‌ را در فر قرار دهید.

ظرف‌ها را از ماهی‌تابه‌ در بیاورید و بعداز اینكه‌خنك‌ شدند مدت‌ دو ساعت‌ در یخچال‌ بگذارید،سپس‌ روی‌ آن‌ها را در صورت‌ تمایل‌ با خامه‌زده‌شده‌ و پودر كاكائو تزیین‌ كنید.