شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
تهدید های امنیتی را جدی بگیرید
اگر از آن دسته کاربران اینترنتی هستید که برای یک مدت طولانی از یک رمز عبور ساده برای ورود به سایتها و سرویسهای اینترنتی مختلف استفاده میکنید، باید بگوییم که برای امنیت اینترنتی خود شدیدا به کمک نیاز دارید.
تهدیدات اینترنتی هر سال پیچیدهتر میشود و همین شرایط باعث میشود که به روز بودن ابزارهای امنیتی از اهمیت بیشتری برخوردار شوند اکثر کاربران وب صرفهجویند و تعداد کمی از آنها حاضر هستند برای ابزارهای امنیتی ویژه هزینه بالایی پرداخت کنند، اما از خوششانسی شما ابزارهای امنیتی تحت وب هم وجود دارند که شما بدون پرداخت هزینهای میتوانید آن را دانلود و استفاده کنید. در این گزارش ما هفت تا از بهترین ابزارهای امنیتی رایگان را به انتخاب سایت www. mashable.com به شما معرفی میکنیم. شما با کمک این ابزارها تا حدود زیادی میتوانید از کامپیوتر و اطلاعات روی آن محافظت کنید.
● HTTPS Everywhere
برخی از افزونههایی که روی مرورگرهای محبوب شما نصب میشوند قابلیتها و امکانات زیادی به مرورگر شما هنگام وبگردی در اینترنت میدهند از جمله افزایش امنیت. اگر به دنبال یک افزونه قوی برای محافظت در دنیای مجازی میگردید، از افزونهHTTPS Everywhere استفاده کنید. این افزونه که روی مرورگر فایرفاکس و کروم قابل نصب است ایمنی دادهها و ارتباطات شما را تامین میکند.HTTPS از حملات جاسوسی در طول دانلودها و ساخت حساب کاربری در سایتهای گوناگون جلوگیری میکند. برای نصب این افزونه به سایت www.eff.org/https-everywhere مراجعه کنید.
● LastPass
اگر در انتخاب رمز عبور خود از راهنمایی ایمن برای داشتن یک پسورد امن استفاده میکنید، حتما با مجموعهای از حروف، اعداد و نمادها سروکار دارید. به خاطر آوردن این رمزهای ایمن هنگام وبگردی کار سادهای نیست. اینجا دقیقا جایی است که برنامه LastPass وارد میدان میشود. این برنامه همه رمزهای عبور شما را در یک پایگاه داده رمزنگاری شده ذخیره میکند و زمان ورود به هر سایتی اطلاعات ورود شما را به صورت خودکار در محل تعیین شده وارد میکند .حتی شما میتوانید از این برنامه برای ساخت رمزهای عبور ایمن هم استفاده کنید و وسوسه آزاردهنده استفاده از یک رمزعبور برای همه وبسایتها را از سر راه خود بردارید.با مراجعه به سایت www. lastpass.com میتوانید این برنامه را دریافت کنید.
● LongURL
اگر از شبکه اجتماعی توییتر استفاده میکنید حتما لینکهای کوتاه شده را دیدهاید. اگرچه لینکهای کوتاه از نامنظم و زشت شدن محیط وب جلوگیری میکنند، اما میتوانند باعث هدایت شما به سایتهای مخاطرهآمیز شوند. در رواقع سایت های گوناگونی برای کوتاه کردن آدرس اینترنتی وجود دارند که خودشان به محلی برای هک و یا نفوذ به کامپیوتر و اطلاعات شما تبدیل میشوند. اگر به دنبال ابزاری برای کوتاه کردن آدرس اینترنتی میگردید، از ابزار LongURL استفاده کنید. برای استفاده از این سرویس به سایت www.longurl.org مراجعه کنید.
● NoScript
این هم یک افزونه کاربردی دیگر برای محافظت از شما در دنیای مجازی است. این افزونه مخصوص کاربران مرورگر فایرفاکس است. NoScript با جلوگیری از عملکرد پلاگینهایی همچون
جاوااسکریپت و فلش در وبسایتهایی که در «لیست سفید» شما ثبت نشدهاند، شما را از حملات احتمالی محافظت میکند. دسترسی به این افزونه هم ازطریق بخش ADD-ONS در مرورگر فایرفاکس امکانپذیر است و هم سایت www. noscript.net.
● Trusteer Rapport
یک برنامه امنیتی عالی که برنده جایزه نیز بوده است. این برنامه یک ابزار ضد نرمافزارهای مخرب و رمزنگاری شده است که امکان دسترسی هیچ شخص سومی به اطلاعات شما و دزدیدن آن وجود ندارد.
همچنین این ابزار از ورود شما به سایتهای جعلی که شکل ظاهریشان را مشابه سایتهایی مانند سایت بانکی که در آن حساب دارید کرده باشند جلوگیری میکند. برای دریافت و نحوه استفاده از این برنامه به سایت www.trusteer.com سر بزنید.
● Two-Step Verification
تایید رمزعبور دو مرحلهای یکی از ابزارهای ضروری برای کاربرانی است که چندین حساب کاربری دارند. این امکان در حال حاضر به صورت رایگان از طریق سایتهایی مانند گوگل، فیسبوک و توییتر ارائه میشود. پس بهتر است با مراجعه به بخش تنظیمات این سایتها این امکان را فعال کنید. با فعال شد رمز عبور دومرحلهای شما برای دسترسی به حسابتان نیازمند یک کد خواهید بود که از طریق این سایتها برای خط تلفن همراه شما ارسال میشود.
● VirusTotal
این برنامه یکی از زیرمجموعههای شرکت گوگل است. شما میتوانید هرگونه فایل یا لینک مشکوکی را از طریق این ابزار وب، اجرا کنید. کافی است شما آدرس سایتی را که به آن مشکوک هستید، به سایت www.virustotal.com بدهید تا وجود یا عدم وجود ویروس، کرم اینترنتی، تروجان و انواع دیگر نرمافزارهای مخرب را برای شما بررسی کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست