سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024


مجله ویستا

برنج و مرغ عربی


برنج و مرغ عربی

● مواد لازم برای هشت تا ۱۰ نفر
▪ ربع فنجان کره
▪ یک کیلو و ۳۶۰ گرم مرغ (به هشت یا ۱۰ قطعه تقسیم شود)
▪ یک عدد پیاز بزرگ
▪ شش حبه سیر
▪ ربع فنجان رب گوجه فرنگی
▪ ۴۲۵ گرم گوجه فرنگی خرد …

مواد لازم برای هشت تا ۱۰ نفر

ربع فنجان کره

یک کیلو و ۳۶۰ گرم مرغ (به هشت یا ۱۰ قطعه تقسیم شود)

یک عدد پیاز بزرگ

شش حبه سیر

ربع فنجان رب گوجه فرنگی

۴۲۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده

سه عدد هویج متوسط (رنده شده)

دو عدد میخک کامل

جوز هندی

زیره سبز

پودر گشنیز

نمک و فلفل

چهار فنجان آب گرم

یک عدد عصاره مرغ

یک و نیم فنجان برنج

ربع فنجان کشمش

ربع فنجان بادام بوداده

مواد لازم برای تهیه ادویه

نصف قاشق چایخوری زعفران

ربع قاشق چایخوری پودر هل سبز

نصف قاشق چایخوری دارچین

نصف قاشق چایخوری مخلوط ادویه

ربع قاشق چایخوری فلفل سفید

نصف قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی

طرزتهیه

کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند. رب گوجه را به آن افزوده و دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

گوجه فرنگی، هویج، میخک، ادویه، نمک و فلفل را به آن افزوده و چند دقیقه سرخ کنید. سپس آب و عصاره مرغ را به آن بیفزایید.

پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد، نیم ساعت پخته شوند. برنج را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه پخته شود.

برنج را در ظرف کشیده، مرغ ها را روی آن قرار داده و با بادام تزئین کنید.

زینب سادات محسنی