یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

رولت سیب زمینی


رولت سیب زمینی

● مواد برای خمیر :
▪ آرد / ۱ تا ۲ پیمانه
▪ شیر ولرم / نصف لیوان+ نمک کمی
▪ روغن مایع / ۵ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ پودر / ۲ قاشق غذا خوری سر صاف

● مواد برای داخل رولت:
▪ گوشت چرخ کرده / ۲۰۰ گرم
▪ …

مواد برای خمیر :

آرد / ۱ تا ۲ پیمانه

شیر ولرم / نصف لیوان+ نمک کمی

روغن مایع / ۵ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر / ۲ قاشق غذا خوری سر صاف

مواد برای داخل رولت:

گوشت چرخ کرده / ۲۰۰ گرم

رب گوجه / ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و کمی جوز هندی

سیب زمین آب پز و نگینی خرد شده / ۱ پیمانه

قارچ نگینی و هویج پخته و نگینی و فلفل دلمه نگینی / از هر کدام نصف پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با یک پیاز ریز شده تفت میدیهم بعد زردچوبه میزنیم قارچ و فلفل رو اضافه میکنیم رب رو میزنیم و بیقه سیزیجات رو میریزیم میگذاریم تا مواد خنک بشه. برای خمیر شیر ولرم و را درون ظرفی ریخته نمک و بکینگ پودر و روغن را اضافه کرده آرام آرم آرد را میریزیم و تا جایی که خمیر به دست نچشبه

خمیر را به صورت گوله در آورده و ۱۰۰ بار داخل ظرف پرت میکنیم. بعد روی میز کمی آرد پاشی شده به صورت مستطیل باز کرده مواد وسطش ریخته و از بغلها برش میزنیم و روی هم میگذاریم و روشو با زرده تخم مرغ کمی رنگ میدهیم و در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا طلایی بشه در طبقه وسط با حرارت ۱۷۵