سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

دلمه کاهو با گوشت بوقلمون


دلمه کاهو با گوشت بوقلمون

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
● مواد لازم (برای چهار نفر)
▪ نصف فنجان آب
▪ نصف فنجان برنج
▪ دو قاشق چایخوری روغن کنجد
▪ ۴۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شده
▪ یک قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خردشده
▪ …

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم (برای چهار نفر)

نصف فنجان آب

نصف فنجان برنج

دو قاشق چایخوری روغن کنجد

۴۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شده

یک قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خردشده

یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ (خردشده)

نصف فنجان آب مرغ

یک قاشق چایخوری مخلوط پودر ادویه (دارچین، میخک، دانه رازیانه، بادیان رومی، فلفل)

نصف قاشق چایخوری نمک

دو عدد کاهو

نصف فنجان مخلوط سبزیجات خردشده (مانند گشنیز، ریحان، نعنا و پیازچه)

یک عدد هویج بزرگ رنده شده

طرز تهیه

آب را در قابلمه کوچکی ریخته و بگذارید تا بجوشد سپس برنج را به آن بیفزائید. حرارت را کم کنید تا برنج بپزد. در این فاصله روغن را در ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار داده و گوشت بوقلمون و زنجبیل را به آن اضافه کنید و بگذارید برای مدت شش دقیقه بپزد. سپس برنج، فلفل دلمه‌ای، آب مرغ، ادویه و نمک را به آن بیفزائید و برای مدت یک دقیقه دیگر بپزید. برگ‌های کاهو شسته شده را در ظرف چیده و درون هریک مقداری از مخلوط گوشت بریزید. روی آنها را نیز مخلوط سبزی و هویج ریخته و کاهوها را بپیچید.