سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
دلمه کاهو با گوشت بوقلمون
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مواد لازم (برای چهار نفر)
نصف فنجان آب
نصف فنجان برنج
دو قاشق چایخوری روغن کنجد
۴۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شده
یک قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خردشده
یک عدد فلفل دلمهای قرمز بزرگ (خردشده)
نصف فنجان آب مرغ
یک قاشق چایخوری مخلوط پودر ادویه (دارچین، میخک، دانه رازیانه، بادیان رومی، فلفل)
نصف قاشق چایخوری نمک
دو عدد کاهو
نصف فنجان مخلوط سبزیجات خردشده (مانند گشنیز، ریحان، نعنا و پیازچه)
یک عدد هویج بزرگ رنده شده
طرز تهیه
آب را در قابلمه کوچکی ریخته و بگذارید تا بجوشد سپس برنج را به آن بیفزائید. حرارت را کم کنید تا برنج بپزد. در این فاصله روغن را در ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار داده و گوشت بوقلمون و زنجبیل را به آن اضافه کنید و بگذارید برای مدت شش دقیقه بپزد. سپس برنج، فلفل دلمهای، آب مرغ، ادویه و نمک را به آن بیفزائید و برای مدت یک دقیقه دیگر بپزید. برگهای کاهو شسته شده را در ظرف چیده و درون هریک مقداری از مخلوط گوشت بریزید. روی آنها را نیز مخلوط سبزی و هویج ریخته و کاهوها را بپیچید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست