جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مافین سیب و موز


مافین سیب و موز

مافین سیب و موز نه تنها یک کیک خوشمزه خانگی است، بلکه گزینه خوبی برای مهمانی‌های شما هم به حساب می‌آید.
● مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
بیکینگ …

مافین سیب و موز نه تنها یک کیک خوشمزه خانگی است، بلکه گزینه خوبی برای مهمانی‌های شما هم به حساب می‌آید.

مواد لازم:

آرد یک و نیم پیمانه

شکر نصف پیمانه

وانیل یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

ماست چکیده شیرین نصف پیمانه

کره نصف پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

دارچین ۱قاشق چایخوری

موز ۲عدد

سیب ۱ عدد

گردو خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه:

تخم مرغ و کره را از یخچال درآورید تا در دمای محیط گرم شوند. حالت در ظرفی، موزها را به خوبی پوره کرده و سیب را پوست گرفته و به قطعات ریز خرد کنید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و قبل از هر کاری، قالب مافین‌ها را با کره چرب کنید. بعد از همه این کارها، دست به کار پخت کیک شوید. تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید و وانیل و شکر و کره را به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. حالا آرد و نمک و بیکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین را باهم مخلوط کرده و ماست چکیده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

موز پوره شده را اضافه کرده و مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. سیب‌ها و گردوها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مواد آماده شده را داخل قالب‌های مافین بریزید. قالب‌ها را داخل فر گذاشته و به مدت ۲۵ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن فر را خاموش کرده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید مافین‌ها در گرمای فر باشند. سپس آنها را خارج کرده و اجازه دهید سرد شوند و بعد از قالب بیرون آورید.