چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
هریسون فورد رئیسجمهور آمریکا
انتخابات ریاستجمهوری آمریکا سهشنبه هفته آینده (۱۴ آبان) برگزار میشود اما کاربران سایت Moviefone.com زودتر دست به کار شدند و «هریسون فورد» را به عنوان رئیسجمهور منتخب خود برگزیدند تا آمریکا را از بحران اقتصادی اخیر برهاند. ماجرا از این قرار است که سایت Moviefone در آستانه انتخابات آمریکا در یک نظر سنجی از کاربرانش خواست بهترین بازیگر نقش رئیسجمهور آمریکا را انتخاب کنند. با احتساب فیلم«دبلیو»، سومین و تازهترین فیلم اولیور استون در مورد روسایجمهور آمریکا که نگاهی دارد به زندگی جورج دبلیو بوش رئیسجمهور فعلی ایالات متحده، که در حال حاضر در سینماهای مختلف جهان روی اکران است تا کنون ۱۹ هنرپیشه ایفاگر نقش روسایجمهور مختلف آمریکا بودند و براساس نظرسنجی Moviefone هریسون فورد که در سال ۱۹۹۷ در فیلم «هواپیمای ویژه رئیسجمهور» نقش «جیمز مارشال» رئیسجمهور آمریکا را بازی میکرد توانست با کسب ۲۴درصد آرا بهترین رئیسجمهور مجازی آمریکا شود. نکته جالب در مورد این فیلم این است که اصلا آمریکا رئیسجمهوری با نام جیمز مارشال نداشته است. در فیلم «هواپیمای ویژه رئیسجمهور» تروریستها، هواپیمای حامل رئیسجمهور آمریکا را میربایند و رئیسجمهور هم حاضر به مذاکره با ربایندگان نمیشود و کار به درگیری تن به تن میانجامد. صحنه پایانی فیلم که رئیسجمهور را چسبیده به کابل و میان دو هواپیما در حال تلاش برای ورود به هواپیمای نجاتدهنده نشان میدهد بسیار جالب است. این فیلم ۱۲۴ دقیقهای که محصول مشترک آمریکا و آلمان است را اسکات پترسون کارگردانی کرده وگری اولدمن (در نقش سردسته تروریستها با لهجه روسی) و گلن کلوز (در نقش کاترین بنت معاون رئیسجمهور) در کنار هریسون فورد ایفای نقش کردند.
در این نظرسنجی که یک میلیون و یکصد هزار نفر در آن شرکت کردند مورگان فریمن با ۱۶درصد رتبه دوم را به خود اختصاص داد. این هنرپیشه سیاهپوست هالیوود در سال ۱۹۹۸ در فیلم «برخورد عمیق» نقش پرزیدنت «تیم بک» را بازی کرد. مایکل داگلاس هم با ۱۵درصد سوم شد. داگلاس در سال ۱۹۹۵ ایفاگر نقش پرزیدنت «اندرو شپرد» در فیلم «رئیسجمهور آمریکایی » بود.
«اسکات رابسون» سردبیر Moviefone عقیده دارد انتخاب هریسون فورد به عنوان بهترین رئیسجمهوری آمریکا البته فراموش نکنید در سینما «نشان از آن دارد که آمریکاییها بدشان نمیآید «فرماندهی پر قدرت» زمام امور کشور را در دست گیرد.»
اسکات رابسون میگوید: «کاربران سایت» زمانی که بحران اقتصادی جهان را فرا گرفته «با احساس خود رای دادهاند» اما در یک جهان ایدهآل هم بدشان نمیآید کسی رئیسجمهور شود که اگر لازم شد «قدرت آن را داشته باشد» تا برخی از افراد را با اقتدار کنارگذارد».
رابسون درباره بازیگر دوم مورگان فریمن «هنرپیشه سیاهپوست» میگوید: «انتخاب فریمن» از معدود بازیگران سیاهپوست آمریکا «که در نقش رئیسجمهوری در سینما ظاهر شده» نشان از آن دارد که انتخاب یک رئیسجمهوری سیاهپوست در آمریکا امروز برای اکثریت مردم این کشور «امری طبیعی است و شگفتآور نیست».
وضعیت رتبههای چهارم تا دهم هم اینگونه است:
۴) بیل پولمن، در فیلم «روز استقلال»، سال ۱۹۹۶
۵) کوین کلاین، در فیلم «دِیو»، سال ۱۹۹۳
۶) دنیس کواید، در فیلم «رویاهای آمریکایی» سال ۲۰۰۶
۷) بروس گرین وود، در فیلم «گنجینه ملی: کتاب اسرار» سال ۲۰۰۳
۸) جیمز کرامول، در فیلم «مجموع همه ترسها» سال ۲۰۰۲
۹) جک نیکلسون، در فیلم «مریخ حمله میکند» سال ۱۹۹۶
۱۰) جف بریجز، در فیلم «رقیب» سال ۲۰۰۰
جدا از این ۱۰ نفر میتوان به هنری فوندا، آنتونی هاپکینز، پیتر سلرز، جان تراولتا و جاش برولین اشاره کرد که ایفاگر نقش رئیسجمهور آمریکا بر پرده نقرهای بودند.
آرش فرح زاد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست