دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

آش رشته


آش رشته

● مواد لازم :
▪ رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم
▪ سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)
▪ نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری
▪ …

مواد لازم :

رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم

سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز

کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق

طرز تهیه :

حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده بگذارید کاملا بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌میزنیم. رشته را در آس می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بهد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپ‌خوری می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.