چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا
خمیر راویولی
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر هموژنیزه : ۲.۵ قاشق سوپخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۲ فنجان
سس مایونز : ۲ فنجان
نمک : ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ و شیر و نمک و روغن را مخلوط میکنیم و کمکم آرد میریزیم و بههم میزنیم تا مایه خمیر شود بهطوری که بهدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود روی خمیر را میپوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و خمیر کمی وربیاید خمیر آماده است.
یک - خمیر را به شکل مستطیل باز کرده (به قطر ۲ میلیمتر) نصف خمیر را به چهار گوشهای کوچک تقسیم کرده و روی هر چهار گوش را یک عدد کوفته ریزه با کمی از گوشت سرخ کرده آماده شده میگذاریم.
دو - نصفیه خمیر را روی گوشتها بر گردانیده و گوشتها را مطابق شکل بین دو خمیر میپوشانیم اطرافش را کمی فشار داده چهار گوش میبریم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست