پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی معطر


سیب زمینی معطر

سیر و کمی روغن را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت معتدل قرار دهید. مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

مواد لازم:

سیر خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

سیب زمینی تکه شده: چهار پیمانه

روغن: کمی

نمک و فلفل: به اندازه کافی

جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه

پوست رنده شده لیموی تازه: نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۲۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سیر و کمی روغن را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت معتدل قرار دهید. مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

سیر را در بیاورید و کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را با روغن آغشته کنید و روی سینی فر بچینید؛ نمک و فلفل روی آن بپاشید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

سیر، جعفری و پوست لیمو را در کاسه کوچکی مخلوط کنید و به طور مساوی روی سیب زمینی پخته شده بریزید.