شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

تلویزیون می بینی پس پولدار نیستی


تلویزیون می بینی پس پولدار نیستی

می گویند همه افراد دارای یکسری عادت های پولدارانه و فقیرانه هستند می خواهید بدانید کدام عادت های شما از کدام گروه است

توماس کورلی، نویسنده کتاب روش های پولدار شدن، عادت های کوچک موفقیت پولدارها؛ بیش از پنج سال روی زندگی افراد پولدار تحقیق کرده است. از نظر او پولدار یعنی فردی که حداقل سالی ۱۶۰ هزار دلار یا بیشتر درآمد دارد و فقیر یعنی کسی که سالانه ۳۵ هزار دلار یا کمتر درآمد دارد!

بله، ایشان فردی را با درآمد بالای ۱۰۰ میلیون تومان در سال را فقیر می دانند! او به این نتیجه رسیده که افراد دارای «عادت های پولداری» و «عادت های فقیرانه» هستند.

البته منظور او از عادت های پولداری این نیست که برای مثال افراد پولدار برای پیک نیک به سواحل قناری و برای خرید لباس به پاریس می روند یا کسی که عادت فقیرانه دارد یعنی در جوی، آب تنی می کند. منظور کورلی معمولی ترین عادت های روزمره است.

به گفته او هر فردی، بدون توجه به وضع مالی اش، عادت های هر دو گروه را دارد. مهم داشتن حداقل ۵۰ درصد عادت های پولداری است تا فرد بتواند وضعیت مالی خوبی برای خود ایجاد کند.

اگر کنجکاوید بدانید این عادت ها کدامند، ادامه مطلب را بخوانید. البته اگر هیچ یک از عادت ها را در افراد پولدار دور و اطراف تان ندیدید، عصبانی نشوید! این مطلب درباره افراد پولدار در سطح جهانی است!

۱- لبخند زیبایی دارند

«من هر روز از نخ دندان استفاده می کنم.»

افراد پولدار موافق: ۶۲ درصد

افراد فقیر موافق: ۱۶ درصد

پژوهش ها نشان داده اند داشتن لبخند زیبا، به جای سر و وضع آشفته و دندان های زرد و یکی در میان افتاده، بیشتر باعث موفقیت می شود. داشتن ظاهر آراسته باعث می شود امکان به دست آوردن فرصت های شغلی بیشتری برای فرد فراهم شود.

۲- اهداف شان را جلوی چشم شان می گذارند

«من هر روز روی اهدافم متمرکز می شوم.»

افراد پولدار موافق: ۶۲ درصد

افراد فقیر موافق: ۶ درصد

پولدارها برای خودشان اهداف سالانه و ماهانه تعریف می کنند و آنها را روی کاغذ می نویسند. فقرا آرزو می کنند ولی پولدارها هدف تعیین می کنند. گاهی اهداف تعیین شده تنها آرزو هستند. هدف دو ویژگی دارد؛ قابل دستیابی است و راه حل عملی برای رسیدن به آنها دارد.

۳- می دانند باید چه کار کنند

«من هر روز فهرستی از کارهای روزانه ام تهیه می کنم.»

افراد پولدار موافق: ۸۱ درصد

افراد فقیر موافق: ۱۹ درصد

افراد پولدار نه تنها هر روز فهرستی از کارهای روزانه خود تهیه می کنند، بلکه ۶۷ درصد آنها موفق می شوند همان روز ۷۰ درصد آنها را به پایان برسانند. افرادی که نمی دانند از زندگی چه می خواهند، تنها به دور خود می چرخند و تازه از زمین و زمان شاکی هستند.

۴- تلویزیون تماشا نمی کنند

«من روزانه یک ساعت یا کمتر تلویزیون نگاه می کنم.»

افراد پولدار موافق: ۶۷ درصد

افراد فقیر موافق: ۲۳ درصد

فقط شش درصد پولدارها وقت شان را صرف دیدن برنامه های تلویزیون می کنند. این میزان برای افراد فقیر ۷۸ درصد است. افراد پولدار سعی می کنند به بهترین نحو از ساعت های روز استفاده کنند و بازدهی خود را افزایش دهند.

۵- مطالعه می کنند اما نه برای وقت گذرانی

«من عاشق مطالعه هستم.»

افراد پولدار موافق: ۸۶ درصد

افراد فقیر موافق: ۲۶ درصد

افراد پولدار عاشق مطالعه اند اما نه هر کتابی. آنها کمتر سراغ رمان های پلیسی، عاشقانه، علمی تخیلی و ... می روند. آنها وقت خود را صرف خواندن کتاب هایی می کنند که مهارت هایشان را افزایش دهند.

۶- حسابی کار می کنند

«من هیچ وقت از کار کردن خسته نمی شوم.»

افراد پولدار موافق: ۸۱ درصد

افراد فقیر موافق: ۱۷ درصد

آمار نشان می دهد ۸۸ درصد افراد پولدار حداقل ۵۰ ساعت یا بیشتر در هفته کار می کنند، در حالی که تنها ۴۳ درصد افراد فقیر این کار را انجام می دهند. آنها از هر فرصتی برای افزایش بازدهی استفاده می کنند.

۷- منتظر برنده شدن در قرعه کشی نمی مانند

«من در قرعه کشی ها شرکت می کنم.»

افراد پولدار موافق: ۶ درصد

افراد فقیر موافق: ۷۷ درصد

افراد پولدار برای موفقیت در قرعه کشی ها شرکت نمی کنند و برای تنظیم زندگی شان منتظر آن نمی نشینند. برخلاف آنها، افراد فقیر معمولا در هر قرعه کشی شرکت می کنند و منتظرند با برنده شدن به زندگی شان سر و سامان دهند.

۸- افراد پولدار مراقب تناسب اندام شان هستند

«من مراقب کالری های دریافتی ام هستم.»

افراد پولدار موافق: ۵۷ درصد

افراد فقیر موافق: ۵ درصد

شاید فکر کنید تناسب اندام واقعا چه ربطی به وضعیت مالی دارد؟ اما نتایج پژوهش ها نشان می دهند که افراد پولدار بیشتر از افراد فقیر به سلامت شان اهمیت می دهند؛ البته نه به این دلیل که چون آنقدر راحت و بی غم هستند و کار دیگری برای انجام دادن ندارند، به خودشان می رسند. البته مسئله فقط به تغذیه درست برنمی گردد، باور کنید یا نه، آمار نشان می دهد عادت های نادرست سلامت مانند سیگار کشیدن، مصرف غذاهای نامناسب، خواب ناکافی، عدم رسیدگی به بهداشت فردی بخصوص دهان و دندان در افراد فقیر بیشتر دیده می شود.

اگر پای صحبت هایشان بنشینید، شاید آنها این عادت را بر گردن وضعیت بد مالی شان و نداشتن زمان یا حال و حوصله یا پول بیندازند اما باز فرقی نمی کند چون این یک چرخه باطل است. به هر حال، هر چه بیشتر مراقب سلامت خود باشیم، کمتر خرج دوا و دکتر می کنیم و برعکس.

همشهری تندرستی - رامین تهرانی



همچنین مشاهده کنید