دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کرم بروله
مواد لازم برای ۶ نفر :
یک عدد تخم مرغ بزرگ
۴ عدد زرده تخم مرغ
نصف فنجان، به اضافه یک قاشق غذاخوری شکر برای هر پرس
۳ فنجان خامه غلیظ
یک قاشق مرباخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال
طرز تهیه:
فر را روی ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
زرده تخم مرغ، تخم مرغ ونصف فنجان شکر را با همزن برقی با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شود.
خامه را داغ کنید اما نباید جوش بیاید. در حالی که همزن برقی را روی سرعت کم نگه داشته اید، آهسته خامه را به تخم مرغ ها اضافه کنید، سپس وانیل و آب پرتقال را نیز اضافه کنید.
مواد را در ۶ ظرف یک نفره و یا یک ظرف پیرکس متوسط بریزید و در یک سینی کهآبداردقراردهید و بگذارید ۴۰ دقیقه در فر بپزد.
ظرف را خارج کرده و بگذارید خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا به خوبی ببندد.
به هنگام سرو کردن، روی هر ظرف یک قاشق غذاخوری شکر بپاشید و با مشعلآشپزخانه شکر را آب کنید و بگذارید کمیدردمایاتاقبماندتاشکرکارامل شده سفت شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون مهاجرت مدرسه نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید عبدالله ویسی سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب