چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

دسترسی به رایانه از راه دور


دسترسی به رایانه از راه دور

خیلی وقت ها نیاز به فایلی در رایانه خود دارید, ولی امکان دسترسی به آن وجود ندارد مثلا وقتی که در منزل نیستید به یاد می آورید که باید مطلبی را برای کسی ارسال کنید

خیلی وقت ها نیاز به فایلی در رایانه خود دارید، ولی امکان دسترسی به آن وجود ندارد. مثلا وقتی که در منزل نیستید به یاد می آورید که باید مطلبی را برای کسی ارسال کنید. بهترین راه حل ممکن دراین مواقع این است که ویندوز را با رایانه دیگری از راه دور کنترل کنید. برای این منظور نرم افزارهای متفاوتی از شرکت های بزرگ مثل تورتون ارائه شده است ولی این قابلیت به صورت کامل در سیستم عامل ویندوز XP به نام Remote control وجود دارد. برای استفاده از این امکان به چند مرحله تنظیمات نیاز داریم.ابتدا در کنترل پنل به قسمت network connection بروید. روی creat new connection کلیک کنید. در پنجره Network connection type خط چهارم یعنی setup an advances connection را انتخاب کنید و به مرحله بعد بروید. گزینه Accept incoming connection را برگزینید. در پنجره Device for Incoming سخت افزار مودم را انتخاب کنید. پس از انتخاب گزینه Do not allow virtual ، در پنجره user permission یک نام کاربری بسازید و آن را انتخاب کنید.پنجره بعدی را بدون تغییر رد کنید. در آخر گزینه Finish را برگزینید. خاصیت Remote Desk top را فعال کنید. ( به آدرس control panel/ systems/ remote / remote control بروید و گزینه Allow Users را تیک بزنید.)تا اینجا سیستم را برای جواب به تماس های ورودی تنظیم کردید.

● تنظیمات سیستم مهمان:

اگر این مراحل را درست انجام داده باشید، از این پس هر زمان که مایل باشید با سیستم دیگری به رایانه وصل شوید، باید روی رایانه مهمان این تنظیمات را انجام دهید.در کنترل پنل به قسمت network connection بروید. روی creat new connection کلیک کنید.در پنجره Network connection type گزینه دوم را انتخاب کنید.گزینه دایل آپ کانکشن را انتخاب کنید و به مرحله بعد بروید و به دلخواه اسمی انتخاب کنید. شماره تلفنی را که رایانه میزبان به آن وصل است وارد و Finish کنید.

● اتصال با سیستم مهمان:

در اینجا روی کانکشنی که در مرحله قبل ساختیم، کلیک کنید و به جای username و پسورد آنچه را در رایانه میزبان ساختید، وارد و روی دایل کلیک کنید تا ارتباط برقرار شود.

● کنترل رایانه میزبان:

پس از اتصال نوبت به کنترل می رسد. برای این کار برنامه Remote desktop را از مسیر زیر اجرا کنید:

connection Start/ Programs/ accessories/ communications/ remote desktop اسم رایانه میزبان را وارد و روی connect کلیک کنید. ( برای به دست آوردن اسم رایانه میزبان در کنترل پنل میزبان روی systems کلیک کنید و سربرگ computer Name را اجرا کنید تا اسم را ببینید.) user name و پسورد را وارد کنید اما توجه داشته باشید نام کاربری و کلمه عبور دقیقا همانی باشد که برای ورود به سیستم میزبان استفاده می کنید.

همان طور که حتما تا حالا متوجه شدید برای انجام کار باید سیستم میزبان روشن باشد. می توانید مادربورد خود را به گونه ای تنظیم کنید که بعد از زنگ خوردن تلفن، رایانه را روشن کند؛ این ویژگی در مادربوردهای جدیدوجود دارد.

● هکرها گوگل را به اسکنر آسیب پذیری ها تبدیل کردند

یک گروه هکری ابزاری را منتشر کرد که ضمن تبدیل گوگل به اسکن کننده خودکار آسیب پذیری ها، وب سایت ها را نیز برای یافتن اطلاعات مهم مانند کلمه عبور یا آسیب پذیری های سرور جست وجو می کند. به گزارش ایسنا، این گروه هکری،١٠سال پیش و با ابزار Back orifice خود که نشان می داد به دست گرفتن کنترل غیر مجاز یک رایانه ویندوز تا چه اندازه آسان است، برای اولین بار شهرت کسب کرد. ابزار جدید این گروه نیز که گوگل اسکن نام دارد، به همین شکل ردگیری آسیب پذیری ها و اطلاعات مهم وب سایت های ویژه یا دامنه های گسترده وب را برای کاربران غیر ماهر آسان می کند. بر اساس این گزارش ابزار گوگل اسکن در حدود هزار و٥٠٠جست وجوی سفارشی شده تحت رده بندی هایی مانند سرورهای آسیب پذیر، اطلاعات مهم خرید آنلاین و فایل های حاوی اطلاعات پرسود فراهم می کند و نتایج به صورت فهرستی از لینک هایی نشان داده می شود که به طور مستقیم می تواند در یک مرورگر باز شود.

● رئیس انجمن شرکت های اینترنتی: هنوز شاهد قطعی های اینترنت هستیم

رئیس انجمن شرکت های اینترنتی گفت: با وجودی که مشکلات اخیر اینترنت، قطع یکی از مسیرهای فیبر نوری توسط یک کشتی عنوان و این مشکل در کشورهای حاشیه خلیج فارس رفع شده است، اما هنوز شاهد ادامه این قطعی ها هستیم. مهندس مسعود ریاضیات در گفت وگو با مهر با اشاره به قطعی های مکرر اینترنت و ادامه این قطعی ها در کشور گفت: در همه کشورهای جهان تمهیداتی اندیشیده شده است که در قالب آن پهنای باند را به صورت تنوع بخشی طراحی می کنند که اگر یک نقطه دچار مشکل شد، ترافیک اینترنتی به نقاط دیگر انتقال یابد.ریاضیات افزود: در واقع در کشورهای دیگر پهنای باند به صورت Loop و یک حلقه است که اگر یک طرف دچار خرابی شد، طرف دیگر کار ارتباطی را انجام دهد. بنابراین چنین اطمینانی وجود دارد که پهنای باند همیشه در اختیار است و بلافاصله روش های دیگر جایگزین می شود.وی خاطرنشان کرد : همچنین در کشورهای توسعه یافته خدمات اینترنتی به عهده چندین کشور است که در صورت قطعی اینترنت همه با هم در صدد رفع آن بر می آیند ولی در ایران این گونه نیست و تنها یک متولی اصلی (شرکت زیرساخت) دارد که باید پاسخگوی همه قطعی ها باشد. رئیس انجمن شرکت های اینترنتی در ادامه یکی دیگر از دلایل قطعی های اینترنت در کشور را توزیع نامناسب پهنای باند بینIsp ها و PAP ها دانست.