یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
املت برنج
مواد لازم
سه چهارم فنجان برنج پختهشده
نصف فنجان پنیر پارمسان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
نصــــــف فنجـــان فلفل دلمه خردشده
سه قاشق غذاخوری کره
۸ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
در یک کاسه برنج پخته شده را با پنیر و فلفل دلمه با نوک چنگال بخوبی مخلوط کنید سپس تخم مرغها را در ظرف مناسبی شکسته و خوب هم بزنید تا یکدست شود و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید. کره را در تابهای متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی کره گرم شد مخلوط برنج و پنیر و فلفل و تخم مرغ را که از قبل به هم اضافه کرده اید، داخل آن ریخته و صبر کنید تا به آرامی با هم بپزد. املت برنج را با گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست