پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

املت برنج


● مواد لازم
▪ سه چهارم فنجان برنج پخته‌شده
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ نصــــــف فنجـــان فلفل دلمه خردشده
▪ سه قاشق غذاخوری کره
▪ ۸ عدد تخم مرغ …

مواد لازم

سه چهارم فنجان برنج پخته‌شده

نصف فنجان پنیر پارمسان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

نصــــــف فنجـــان فلفل دلمه خردشده

سه قاشق غذاخوری کره

۸ عدد تخم مرغ

طرز تهیه

در یک کاسه برنج پخته شده را با پنیر و فلفل دلمه با نوک چنگال بخوبی مخلوط کنید سپس تخم مرغ‌ها را در ظرف مناسبی شکسته و خوب هم بزنید تا یکدست شود و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید. کره را در تابه‌ای متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی کره گرم شد مخلوط برنج و پنیر و فلفل و تخم مرغ را که از قبل به هم اضافه کرده اید، داخل آن ریخته و صبر کنید تا به آرامی با هم بپزد. املت برنج را با گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده سرو کنید.