چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سیبزمینی با پنیر
مواد لازم
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۵۰ گرم سیب زمینی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
نصف فنجان پنیر پیتزا
طرز تهیه
سه قاشق از روغن را در ظرف بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیبزمینیها را که از قبل پوست گرفته و رنده کردهاید، درون قابلمه بریزید و به آرامی تفت دهید تا کاملاً نرم و پخته شوند.در این زمان به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. خوراک سیبزمینی را تا جایی حرارت دهید که طلایی رنگ شود.سپس پنیر پیتزا را به آن افزوده و بلافاصله آن را با گوجه فرنگی، خیار و کاهو سرو کنید.
صدرا نوید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست