پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
حلوای آرد برنج
مواد لازم:
ـ آرد برنج یک پیمانه
ـ آب دو و نیم پیمانه
ـ گلاب یک پیمانه
ـ شکر یک و نیم پیمانه
ـ زعفران به میزان لازم
ـ روغن به میزانی که آرد در آن حل شود.
طرز تهیه:
آب،شکر و زعفران مواد شهد هستند که جداگانه روی گاز گذاشته شود.قبل از جوشیدن ،گلاب را نیز اضافه کرده پس از یک جوش از روی گاز برداشته ،کنار می گذاریم. آرد برنج را الک کرده ،درون تابه با روغن تف می دهیم.
پس از بلند شدن بوی آرد برنج ،مواد شهد را اضافه کرده مرتب زیر و رو می کنیم تا وقتی که حلوا به ظرف نچسبد و نیز به روغن بیفتد. در این مرحله حلوا آماده است در ظرفی ریخته و با خلال بادام و یا پودر نارگیل تزیین نمایید.
از مزایای این حلوا سریع آماده شدن و خوش خوراکی آن است.
نکات مورد توجه:
۱) در زمستان از روغن مایع و در تابستان از روغن جامد استفاده کنید.
۲) در مرحله آخر اگر پس از مدتی به روغن نیفتاد مقداری دیگر روغن بریزید.
۳) زعفران را از قبل آب کرده سپس در شهد استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه