سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

فالوده میوه ای


فالوده میوه ای

در این نوشیدنی می توان انواع میوه ها را به کار برد. مزه و بافت آن متنوع و مختلط می باشد و بهتر است آب میوه های بکار برده شده خنک باشد.
▪ از ابتدا تا انتها: ۱۰ دقیقه
● مواد لازم برای …

در این نوشیدنی می توان انواع میوه ها را به کار برد. مزه و بافت آن متنوع و مختلط می باشد و بهتر است آب میوه های بکار برده شده خنک باشد.

از ابتدا تا انتها:

۱۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر

۳ پیمانه:

آب توت فرنگی خنک

۲ پیمانه:

توت فرنگی تازه و یا یخ زده

۲۲۰ گرم:

ماست ساده

۲ تا ۴ قاشق غذاخوری:

شکر یا عسل

۲/۱ قاشق چای خوری:

وانیل

نان تست با شکر قهوه ای و عسل (اختیاری)

طرز تهیه

در یک مخلوط کن عصاره توت فرنگی، توت فرنگی ها، ماست، شکر و وانیل را بریزید و در آن را گذاشته و مخلوط کنید تا حدی که تقریباً صاف شود، اما تکه های توت فرنگی قابل رویت باشد. مخلوط حاضر را در جامهای شیشه ای تقسیم کنید.

می توانید اگر میل داشتید با نان تست میل نمایید.

فالوده کیوی

مراحل تهیه این فالوده، مانند فالوده توت فرنگی است، فقط به جای توت فرنگی کیوی استفاده می شود.

فالوده هندوانه

مراحل تهیه این فالوده هم مانند فالوده قبلی است، فقط به جای توت فرنگی از هندوانه استفاده شده است.

می توانید از گرمک، پرتغال، نارنگی و سایر میوه های دیگر در این نوع فالوده اسفاده کنید.