جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

۴ تاثیر استرس بر پوست


۴ تاثیر استرس بر پوست

۱) خشکی پوست: استرس‌های مزمن می‌توانند میزان هورمون کورتیزول را در بدن افزایش دهند. بیش‌بود این هورمون گاهی خسارت‌هایی به دنبال دارد که یکی از آنها کاهش توانایی پوست در نگهداری …

۱) خشکی پوست: استرس‌های مزمن می‌توانند میزان هورمون کورتیزول را در بدن افزایش دهند. بیش‌بود این هورمون گاهی خسارت‌هایی به دنبال دارد که یکی از آنها کاهش توانایی پوست در نگهداری آب است؛ در نتیجه، کم‌کم درخشندگی پوست از بین خواهد رفت.راه‌حل: بروید سراغ محصولات ‌هایپو آلرژیک بدون رایحه. این محصولات اسیدیته پایینی دارند و مانع از خشکی و التهاب پوست خواهند شد. صورت‌تان را با آب ولرم شستشو دهید. هنگامی که پوست‌تان هنوز کمی خیس است به مقدار کافی مرطوب‌کننده بزنید.

۲) چروک‌های ظریف پوستی: کورتیزول باعث افزایش قند خون می‌شود و این به کلاژن، الاستین و فیبرهای پروتیینی که پوست را صاف و صیقلی نگاه می‌دارند، آسیب می‌رساند. کشش‌های عضلات هم باعث چروک‌های پوست می‌شوند.راه‌حل: کِرِم‌های حاوی رتینول و آنتی‌اکسیدان می‌توانند ساخت کلاژن را تقویت کنند تا استحکام پوست پا بر جا بماند. برای درمان فوری می‌توانید خطوط ایجاد شده را با بوتاکس و شل کردن عضلات، به حالت اولیه باز گردانید.

۳) قرمزی پوست: افزایش جریان خون در هنگام تنش‌ها و فشار‌های روحی‌روانی باعث انبساط مویرگ‌ها شده و پوست را قرمز می‌کند.راه حل: مصرف روزانه کِرِم‌های موضعی حاوی آلوورا و عصاره ریشه شیرین بیان گاهی می‌تواند کمک‌کننده باشد. برای درمان اساسی لازم است سری به پزشک متخصص بزنید تا برای‌تان داروهای لازم را تجویز کند.

۴) آکنه: استرس باعث افزایش سطح التهابات پوستی می‌شود که آکنه یکی از نتایج آن است. راه حل: از لوسیون‌های حاوی لایه‌بردار مانند سالیسیلیک اسید یا ضد باکتری بنزوییل پروکسید استفاده کنید. البته به همراه استفاده مرتب از مرطوب کننده تا پوست‌تان دچار خشکی نشود. اگر در عرض چند هفته پوست‌تان بهبود نیافت، سری به متخصص پوست بزنید تادرمان‌های جدی‌تری را به شما پیشنهاد دهد.

یاسمین ثریا