دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پاستای چینی با سس خامه ای سفید


پاستای چینی با سس خامه ای سفید

● مواد لازم:
ـ پاستای فتوچینی-۳۰۰گرم
ـ کره- ۴قاشق غذاخوری
ـ قارچ برش زده- یک پیمانه
ـ سیر رنده یا خرد شده- ۲ قاشق مرباخوری
ـ شیر -یک پیمانه
ـ خامه غلیظ- ۴ قاشق غذاخوری
ـ جعفری تازه …

مواد لازم:

ـ پاستای فتوچینی-۳۰۰گرم

ـ کره- ۴قاشق غذاخوری

ـ قارچ برش زده- یک پیمانه

ـ سیر رنده یا خرد شده- ۲ قاشق مرباخوری

ـ شیر -یک پیمانه

ـ خامه غلیظ- ۴ قاشق غذاخوری

ـ جعفری تازه خرد شده- یک قاشق غذاخوری

ـ پنیر پارمیزان رنده شده- یک پیمانه

ـ نمک، فلفل و پودر جوز هندی- به میزان کافی

طرز تهیه:

پاستا را طبق دستور العمل بپزید و آبکش کنید و با آب سرد بشویید. پس از این که خوب آب آن رفت در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید و کنار بگذارید. سعی کنید پاستا گرم بماند. برای تهیه سس، قارچ را در تابه نچسب به مدت ۴ دقیقه در باقی مانده کره تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید.

حرارت را کمی کم کنید، شیر را اضافه کنید و به جوش بیاورید پس از به جوش آمدن شیر، حرارت را کمتر و خامه را اضافه کنید و پخت را به مدت ۲ دقیقه تا زمانی که سس کمی غلیظ شود، ادامه دهید.

زیر تابه را خاموش و پنیر را اضافه کنید. نمک، جوز هندی و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و گرم نگه دارید. هنگام سرو کردن پاستا را در سس مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا گرم شود.